Kruidvat brengt een Silver Haarmasker uit

Sinds een poos heb ik mijn haar blond en werk ik de uitgroei bij met highlights. Ik ben hier erg blij, maar mijn haar heeft hierdoor natuurlijk iets meer verzorging nodig. Om de kleur mooi te houden gebruik ik vaak een silver shampoo alleen dit droogt het haar snel uit. Gelukkig kwam Kruidvat met een een nieuw product: Silver Haarmasker. Zou dit mijn nieuwe favoriet worden?

Kruidvat Silver Haarmasker: €2,99

Toen ik dit product in de winkel tegenkwam werd ik zo enthousiast! Ik probeerde het haarmasker dan ook dezelfde avond nog uit. De geur is zoet en het masker is verrijkt met amandelolie voor extra verzorging, dit klinkt heerlijk toch!

Het Kruidvat Silver Haarmasker verwijdert de gele gloed van wit, grijs en lichtblond haar. Het geeft een mooie zilverglans en zorgt ervoor dat het fris oogt. Ik ben super benieuwd!

Op verpakking staat dat je de crème 5 minuten moet laten inwerken voor een normale verzorging en voor een extra verzorging 10 minuten. De tijd hou ik niet precies bij wanneer ik onder de douche sta, maar wanneer ik het masker aanbreng kan ik wel zeggen dat het langer intrekt dan 5 minuten! Voor een optimaal effect wordt het aangeraden om het haarmasker 2 tot 3 keer per week te gebruiken.

Helaas heb ik geen voor en na foto kunnen maken, maar ik kan je vertellen dat dit product heel fijn is! Het maakt mijn haar zo zacht en soepel! Daarnaast is de gele gloed in mijn blonde haar een stuk minder geworden. Het haarmasker gebruik ik ongeveer 2 keer per week en ik laat het ongeveer 5 minuten inwerken.

De tube bevat 200 ml en is 12 maanden houdbaar. Een super fijn product dat ook nog eens budgetvriendelijk is!

Liefs
x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close