Reinigingsborstel met ledlicht

Je gezicht extra goed reinigen met een reinigingsborstel? Vandaag test ik de reinigingsborstel van de Lidl. Dit leuke apparaat kocht ik voor ongeveer €25.00 en is in tegenstelling tot de duurdere varianten van bijvoorbeeld, Philips echt niet duur!

De borstel bevat rood ledlicht voor een voelbaar jongere huid en heeft 2 functiestanden, een vibrerende stand voor een zeer milde reiniging en een pulserende stand voor een grondige reiniging en een zachte huid. Het apparaat bevat 3 snelheidsstanden en is waterbestendig. Super tof dat je hem dus ook onder de douche kan gebruiken!

Met het knopje bovenop zet je het rode ledlicht aan. Persoonlijk kocht ik het niet om een jongere huid maar het lichtje vond ik wel leuk staan haha!

Het Sanitas reinigingsapparaat heeft een stevig borsteltje en voelt zijdezacht aan! Het borsteltje maakt ronddraaiende bewegingen die er voor zorgen dat de huid diep wordt gereinigd.

De Sanitas heeft een 1 minuut timer die 3×20 seconden heeft. Na elke 20 seconden stopt hij heel even en gaat dan door naar de volgende 20 seconden. Ideaal dus! Zo kun je elke keer een andere zone van je gezicht behandelen, zonder dat je na hoeft te denken over de tijd. Het maakt bij dit borsteltje trouwens ook niet uit welke product je gebruikt.

Maak het borsteltje vooraf nat met water en doe je favoriete reinigingsproduct erop. Na afloop kun je het borsteltje gewoon reinigen met water of zeep, tot dat hij weer mooi wit is.

De Sanitas heeft een eigen oplaad punt, waaraan je aan de achterkant een stekkertje in stopt. Erg handig zo kun je het apparaatje gewoon in je douche of in de slaapkamer neerzetten.

Ik ben erg tevreden met de Sanitas Reinigingsborstel! Het maakt mijn huid een stuk zachter dan wanneer ik het met mijn handen of een washandje reinig. Een top product voor een lage prijs. Mijn huid wordt voelbaar dieper gereinigd.

Persoonlijk denk ik niet dat ik dit elke avond zal gebruiken maar zeker één keer in de week om de huid een boost te geven.

Gebruiken jullie een reinigingsapparaat?

Liefs
x

 

Join the Conversation

 1. Wat fijn dat de Lidl deze ook heeft! Ik heb wel eens bij de Action staan kijken voor zo een reinigingsapparaat, maar ik was er nog niet over uit of het iets voor mij was. En ik vind de andere merken enorm duur, omdat het eigenlijk niets meer is dan een ronddraaiende borstel. Fijne tip! Ga ik zeker onthouden!

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Ik heb ooit ook eens een reinigingsborstel van de Action gekocht maar deze vond ik niet zo goed!

   Liefs
   x

 2. Leuk om te lezen dat jij hier tevreden over bent;-) Ik heb zelf ook een keer zo’n borstel gehad en in het begin werkte dat voor mijn huid heel goed; mijn huid knapte er echt van op. Echter, op een gegeven moment ging mijn huid juist achteruit; ik denk dat dat er mee te maken had dat ik de borstel niet goed schoon kreeg. Jammer , want het idee is natuurlijk heel goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close