Kersenbier & Honingbier van Brouwerij Hoop

Onlangs kreeg ik twee biertjes van Brouwerij Hoop. Niet zomaar biertjes, maar bier met een speciale smaak. Nieuwsgierig of kersenbier of honingbier iets voor jou is? Scroll dan snel naar onderen!

kersenbier

Sinds 2016 kun je Brouwerij Hoop vinden in Zaandam. Daar worden de heerlijke bieren gebrouwen. Hoop heeft een zestal bieren die het hele jaar door verkrijgbaar zijn, maar ook brengen zij speciale biertjes uit per seizoen. Van fris en licht in de lente tot vol en warm in de winter. Hieronder een paar leuke voorbeelden.

kersenbier

Mon Cherry

Dit biertje heeft de smaak van kersenbier en bevat 4,1% alcohol.

Mon Cherry is verkrijgbaar voor €14,50, voor 6 stuks, en bevat 330 ml. Het lijkt misschien een aparte combinatie, maar dit kersenbier is super lekker. Vooral op een warme dag!

Queen Bee

Queen Bee is in de basis een droog blond bier, mintachtig en houtachtig met een subtiele zoetheid dankzij de komeet hop en lindehoning. Het flesje bevat 330 ml en heeft een alcoholpercentage van 5,5%.

kersenbier

Queen Bee is verkrijgbaar voor €15 voor 6 flesjes. Ook de honing variant vind ik lekker! Niet te overheersend of te zoet, gewoon een subtiele smaak van honing.

Conclusie

Beide biertjes hebben een leuk uiterlijk en zijn ook echt speciaal. Brouwerij Hoop verkoopt nog veel meer smaken, dus het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Ook super leuk om zulke biertjes als cadeautje te geven. Wist je dat je er ook kunt dineren, een proeverij kunt doen of een rondleiding door de brouwerij kunt maken?

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

kersenbier

Welk biertje lijkt jou het lekkerst?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Dit artikel bevat gekregen producten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close