Lekkere vleesvervangers van Meatless Farm + recept

Maak kennis met deze lekkere vleesvervangers van Meatless Farm! Onlangs had ik een leuke samenwerking waarbij ik twee vegetarische producten van dit merk mocht proberen. Hier zei ik natuurlijk geen nee tegen! Lees je gezellig mee?

Lekkere vleesvervangers

Over Meatless Farm

Oprichter Morten Toft Bech en zijn vrouw hadden een missie: koken met minder vlees en meer smaak. Dat bleek niet eenvoudig. ‘We merkten dat onze kinderen steeds een deel van hun eten lieten staan. Echt lekkere gerechten op tafel zetten, vol smaak en zonder vlees bleek een finke uitdaging. ‘Dus gingen ze zelf aan de slag en legden de lat meteen torenhoog: ‘ Vegaproducten moeten zo lekker zijn, dat je er echt geen vegetariër voor hoeft te zijn.’

Lekkere vleesvervangers

Dat is gelukt! Vele honderden recepten komen er nu uit de keuken van Meatless Farm: burgers, meatballs, gehakt, Mediterraanse worstjes, schnitzels en nuggets waarvan je blind proevend zou zeggen dat het vlees is. Met de onovertroffen smaak, bite en juicyness van vlees, maar dan 100% plantaardig en daarmee rijk aan proteïnes en vezels en laag in verzadigde vetten.

Meatless Farm Gehakt

Het doosje bevat 150 gram gehakt en is verkrijgbaar voor €3,49. Ik besloot er een vegetarische gehaktbal van te maken!

Lekkere vleesvervangers

Recept

  • 150 gram gehakt Meatless Farm
  • 1 eitje
  • 20 gram kruidenmix voor gehaktbal
  • handje paneermeel
  • klontje boter

Bereidingswijze

Doe het gehakt in een kom en breek een eitje en voeg de kruidenmix voor gehaktballen toe. Kneed alles goed door en draai er vervolgens 3 vegetarische gehaktballen van.

Rol de gehaktbal één voor één door het paneermeel en bak deze daarna +/-15 minuten met een klontje boter in een koekenpan gaar. Regelmatig keren!

Lekkere vleesvervangers

Mijn ervaring

In alle eerlijkheid kan ik schrijven dat het vegetarische gehakt van Meatless Farm echt heel lekker is! De structuur is stevig en de binnenkant is mals, net zoals echt gehakt. Dit is ook goed terug te zien op de onderstaande foto.

Lekkere vleesvervangers

Meatless Farm Burger

Tijd om ook de hamburger te proberen! Het pakketje bevat 2 burgers en is verkrijgbaar voor €3,49.

Bak de hamburgers in 6 á 7 minuten gaar in een pan met een beetje boter. Regelmatig keren!

Wij aten de hamburgers bij het avondeten, maar mocht je nog inspiratie zoeken voor een lekker broodje hamburger, klik dan hier: broodje hamburger.

Mijn ervaring

Ook de hamburgers vind ik onwijs lekker! De structuur is zo stevig en niet droog. Ik ben echt een beetje verrast haha.

De hamburger is knapperig aan de buitenkant en qua smaak is deze ook prima in orde. <3

Conclusie

Ondanks dat dit artikel een samenwerking betreft, ben ik enorm positief! De smaak en structuur van deze lekkere vleesvervangers zijn goed en kun je niet vergelijken met een huismerk uit de supermarkt.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en deze lekkere vleesvervangers van Meatless Farm ook willen proberen klik dan hier: crisp.nl

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close