Over mij

Who am I
Ik ben Fabienne en ik ben 24 jaar oud. Geboren en getogen in Friesland en ik studeer momenteel de opleiding HBO Toegepaste Psychologie

Ik ben dol op make-up en alles wat met lifestyle en food te maken heeft. Deze onderwerpen hebben vroeger altijd al mijn interesse gewekt. Ohja en ik hou van cavia’s en andere schattige, kleine knaagdiertjes haha! Ik vind het leuk om te schrijven en toen ik wat jonger was las ik regelmatig de hitkrant of het magazine van girlz.

Hobby
Mijn hobby’s zijn shoppen bij zowel dure winkels als euro winkeltjes. Ik vind het vooral altijd leuk om van ‘niets’ iets te creëren. Daarnaast vind ik het ook super fijn om een day off te hebben en lekker lazy op de bank te hangen voor een goede Netflix film. Ook een leuke avond met vriendinnen mag echter niet ontbreken. Naast al deze dingetjes hou ik ook van fotografie. Wat ik het leukste vind aan mijn blog is dat ik hierin mijn creativiteit kwijt kan.

Met mijn blog hoop ik andere mensen te inspireren en een handje te helpen met bijvoorbeeld de simpelste budget tips of andere handige life hacks. Wanneer ik een artikel schrijf geef ik altijd mijn eerlijke mening zodat jullie er ook echt wat aan hebben.

Hou jij ook van beauty and other stuff? Volg mij dan ook op mijn social media kanalen zodat je gelijk een kijkje kunt nemen wanneer er een nieuw artikel online staat of mijn persoonlijke leven te volgen!

Have fun with reading!

Liefs x