Shopblog Action Musthaves

De Action kennen wij allemaal en ook dit keer is het mij niet gelukt om niks te kopen… Dit keer heb ik een aantal beauty spulletjes meegenomen en een heerlijk verkoelend badkussen, het leek mij leuk om dit met jullie te delen!

De bodylotion van Inecto ruikt heerlijk naar limoen, munt en kokos. Deze combinatie van de drie geuren zorgen voor een fris gevoel. Wanneer ik aan de tube ruik, is het ergens ook wel een gekke combinatie omdat je de Limoen heel sterk ruikt maar tegelijk ook de kokosgeur. Nu vraag je jezelf vast af: waar is de munt? Om eerlijk te zijn kan ik deze geur helaas niet ontdekken.

De bodylotion heeft een mooie romige substantie die heerlijk op de huid smeert. Mijn huid voelt zacht en zeker gehydrateerd zoals ook aangegeven staat op de verpakking. De lotion bevat limoenpitolie en biologische kokosolie. In de tube zit 250 ml, hier kom ik de zomer wel mee door haha!

Natuurlijk kon ik de andere bodylotion niet laten liggen en deze deed ik dan ook snel in mijn winkelmandje. De lotion ruik zo lekker! Ken je die geur wanneer je een verse ananas koopt? Precies die geur heeft het product. Een heerlijke tropische geur die mij gelijk een vakantie gevoel geeft.

Het product bevat papajaolie en biologische kokosolie, de kokos ruik ik pas echt nadat ik de lotion heb aangebracht. De tube bevat 250 ml en ook deze substantie smeert lekker soepel uit, wat mij betreft een toppertje!

Beide lotions hydrateren en maken mijn huid lekker zacht.

Deze fleurige handcrèmes bevatten Shea Butter en Aloë Vera die de huid goed hydrateren. De leuke kleine tubes kun je gemakkelijk bewaren en passen in iedere handtas. Soms verbaas ik mij echt weer over de Action haha.

De roze tube ruikt lekker zoet en heeft een bloemige geur net zoals de verpakking. De zwarte tube ruikt niet zoet en heeft een neutrale geur, die heel lichtelijk naar bloemen ruikt. Beide producten hydrateren mijn huid, maakt de huid zacht en laat een lekkere geur achter!

Als laatste heb ik dit leuke badkussen meegenomen. In eerste instantie denk je misschien, wat moet ze hier nou weer mee haha. Door de verkoelende gelballetjes houd het kussen je hoofd koel tijdens het badderen.

Het badkussen blijft dankzij de twee zuignappen op de achterkant van het badrand plakken. Het kussen had verder niet een gebruiksaanwijzing maar ik neem aan dat je het kussen voor het badderen in de koelkast kan leggen, zodat de gelballetjes lekker koud worden.

Het kussen heb ik nog niet geprobeerd maar zodra ik dit ga doen zal ik jullie op de hoogte houden via mijn Instagram!

Helaas weet ik niet meer van alles de exacte prijs maar het zat in ieder geval onder de 2 euro! Wat vonden jullie van mijn aankopen en wat kopen jullie vaak bij de Action?

Laat het weten in een reactie hieronder!

Liefs
x

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *