Zomerkriebels in 1 minuut met Miss Sporty

De zomer komt steeds dichterbij en daar word ik zo blij van! Vandaar dat ik deze twee vrolijke kleurtjes mee naar huis heb genomen van Miss Sporty. In dit artikel lees je mijn ervaring over deze sneldrogende nagellak en of het, het waard is om te kopen. Lees je mee?

Miss Sporty verkoopt al een tijdje de Clubbing Color nagellak maar inmiddels hebben ze weer een upgrade gekregen waardoor de formule en kleurtjes zijn veranderd. De nagellak belooft in 1 minuut droog te zijn, super fijn wanneer je snel je nagels even een touch up wil geven!

De kwastjes van de nagellak werken heel fijn. Niet te breed waardoor je in één keer zonder moeite de lak op je nagel kunt aanbrengen. Zoals je op de foto’s kunt zien heeft de lak een vrij dikke substantie. Normaal gesproken vind ik dat niks maar gek genoeg heb ik hier nu helemaal geen last van. Daarentegen droogt de nagellak binnen 1 minuut, een echt pluspunt!

Om heel eerlijk te zijn ben ik geen fan van Miss Sporty en het merk heeft me helaas al vaker teleurgesteld. Zo ook vind ik de kwaliteit van deze lichte kleuren niet een top 3 waardig.

Op de onderstaande foto heb ik twee laagjes aangebracht op mijn nagel en daar zie je dat hij niet geweldig dekt… Daarnaast vind ik ook alsof het lijkt dat ik een super dikke laag over mijn nagels heb.

Lichte kleuren dekken natuurlijk altijd wat minder dan donkere kleuren. Ondanks mijn negatieve mening vind ik de kleur van de lakjes wel heel leuk en ik krijg er nog steeds zomerkriebels van haha!

Deze leuke lakjes zijn te koop bij de Etos voor €1,99 dus om de prijs hoef je de speelse kleurtjes niet te laten liggen. Persoonlijk heb ik meer vertrouwen in de donkere kleurtjes van Miss Sporty.

Wat vind jij van de Miss Sporty lakjes?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Wat een leuke en vrolijke kleurtjes <3

  2. Jammer van het stroberige effect. De kleurtjes op zich vind ik ook mooi, maar zoals jijzelf ben ik ooit niet zo een grote fan van dit merk.

  3. Wat een heerlijke zomerse kleurtjes en jeetje, niet duur! De combinatie vind ik ook heel vrolijk staan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close