Wat aten wij deze week? – nummertje 39

Dit weekmenu is een beetje anders dan anders, maar daarom niet minder leuk om met jullie te delen! Benieuwd wat wij de afgelopen week hebben gegeten? Lees dan snel verder!

Maandag

Een makkelijke maaltijd op maandag want het was weer een drukke dag en het koken schoot er een beetje bij in, oeps.. We aten een maaltijdpakket (van Coop) waar mihoen in zat, lekker! Verder kookte ik nog een eitje en onze maaltijd was ready.

weekmenu

Dinsdag

Dinsdag aten we broodjes shoarma met knoflooksaus. Ik bakte de shoarma in een pan met een beetje boter en deed er nog wat gesneden paprika door. #smullen

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

Woensdag

Woensdag maakte ik voor het eerst een ovenschotel met zuurkool. Vroeger was ik nooit dol op zuurkool, vandaar dat dit de eerste keer was haha. Tot mijn verbazing, vond ik het nu wel lekker! 🙂

Door de schotel deed ik gehakt, ui, paprika, kerriepoeder, snufje zwarte peper en aardappelpuree.

weekmenu

Donderdag

Zoals jullie weten ben ik gek op risotto! Ik maakte de variant met champignons en deed er als extra nog wat blokjes kip door. Super lekker! Je kunt het recept vinden op mijn blog: Romige risotto met champignons en knoflook

weekmenu

Vrijdag

Omdat we deze week vooral heel makkelijk aten en soms de groente ontbrak, besloot ik vrijdag een gerecht te maken dat bijna volledig uit groente bestaat. Even gezond doen. 😉

Ik bakte bloemkoolrijst en deed daar broccoli, kip, ui, kokosmelk en kruiden door. Super lekker en het is geen zware maaltijd.

Lees hier het hele recept: Bloemkoolrijst met broccoli, kip en kokosmelk

weekmenu

Zaterdag

Zaterdag waren we de hele dag druk in huis bezig. Typische klusjes die moeten gebeuren in huis zoals: de was, stofzuigen, dweilen, planten water geven, caviakooi verschonen e.d. Ik had daarna nog weinig zin om in de keuken te staan, dus werd het een restje kip tandoori uit de vriezer.

Super lekker en ook de smaak was nog goed, ondanks dat ik het had ingevroren #yay

Zondag

Zondagavond aten we bolletjes met kipschnitzel, komkommer en tomaat. Weer een makkelijke maaltijd, die prima smaakte.

weekmenu

Soms heb je zo’n week dat je makkelijke gerechten maakt en niet te uitgebreid kookt. Dit was dus zo’n week haha. Hopelijk haal je toch weer wat inspiratie uit dit weekmenu.

Meer weekmenu’s lezen? Klik hier: Weekmenu’s

Tot volgende week zondag!

Liefs
x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 17 november 2020 / 08:36

    Dit soort weken zijn soms ook heel fijn! Het ziet er allemaal lekker uit en weer genoeg inspiratie voor mij 😀