Instagram

Weekmenu nummertje 63

Het is zondag dus tijd om weer een nieuw weekmenu met jullie te delen! De afgelopen week scheen regelmatig de zon waardoor we lekker buiten konden eten, genieten. Benieuwd wat voor gerechten er bij ons op tafel stonden? Lees dan snel verder.

Let op:
Deze rubriek gaat binnenkort verdwijnen van de site. Je kunt alle recepten vinden op mijn nieuwe blog: Foodvibess.com!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

Maandag keken we voetbal dus een goede reden om een keer voor de tv te eten haha. Ik besloot daarom een simpele ovenschotel te maken met gnocchi, verse spinazie, chorizo en tomatensaus. Een onwijs lekker recept die je echt een keertje moet proberen. Binnenkort komt dit lekkere gerecht online!

Weekmenu

Dinsdag

Scheen bij jullie ook regelmatig de zon? Zo fijn om weer eens buiten te kunnen eten, heerlijk! Aangezien het een warme dag was aten we lekker makkelijk. Er waren nog verschillende restjes over van de barbecue, geen straf haha. <3

We aten koude aardappelsalade die ik zelf had gemaakt met nog een restje aardappelsalade van de Aldi. Verder bakte ik een kipsaté schnitzel en aten we nog wat sla. #smullen

Weekmenu

Woensdag

Aangezien er nog steeds heel veel vlees was overgebleven van de barbecue besloot ik alles in een pan te bakken. Samen met nog wat stokbrood was dit onze maaltijd. Buiten was het slecht weer dus hielden we een soort barbecue binnen haha. Werkt prima met een deksel op de pan. ;p

Weekmenu

Donderdag

Donderdag aten we gebakken aardappeltjes met champignons, verse spinazie en kipshoarma.

Weekmenu

Vrijdag

Wat eten jullie het liefste op een warme dag? Meestal ga ik voor simpele gerechten en het liefste salades om de maaltijd fris te houden. Het voordeel? Je kunt salades vaak van te voren maken en bewaren in de koelkast. Ideaal dus. <3

Vrijdag aten we zelfgemaakte broccolisalade met een lekkerbekje uit de oven en gekruide (kerrie) aardappeltjes. Het recept van de broccolisalade kun je hier vinden:

Weekmenu

Zaterdag

Ook zaterdag stonden er weer gebakken aardappeltjes op het menu. Ik kookte er witte asperges bij en een kipsaté schnitzel.

Weekmenu

Zondag

Zondag aten we bami met foe yong hai en kip in satésaus. Niet van de Chinees, maar van de Aldi! Ik had de verpakkingen al een paar keer gespot en was benieuwd of het lekker was. Conclusie? Dikke prima, maar de foe yong hai vonden we beide een beetje zoet. Niet vies, maar wel anders dan van de Chinees.

Hopelijk vond je het weer leuk om dit weekmenu te lezen en heb je er wat inspiratie door gekregen! Wat is jouw favoriete maaltijd en wat stond er op jouw weekmenu?

Meer weekmenu’s lezen? Bekijk dan ook eens de andere items op mijn blog.

Tot volgende week!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *