Wat aten wij deze week? – nummertje 10

Maandag

Een kleurrijk bordje vol, althans vind ik haha. Maandag aten we aardappelpartjes die gemarineerd waren in kruidenolie. Deze bakte ik samen met een kipschnitzel en ik kookte er snijboontjes bij.

weekmenu

Dinsdag

Nog nooit eerder had ik een gerecht gemaakt met bloemkoolrijst, dus het werd tijd dat ik dit eens ging proberen.

Tot mijn verbazing was het super lekker en ook nog eens laag in koolhydraten. Ik deed er blokjes kip door, broccoli, kokosmelk en wat kruiden. Echt een aanrader! 🙂

weekmenu

Woensdag

Woensdag kookte ik een gerecht uit het boek van lekker en simpel. Het broodje heet Sloppy Joe en is gevuld met gehakt, tomatensaus en kruiden. Verder aten we er verse frietjes bij die ik in de oven had gedaan.

weekmenu

Donderdag

Hier aten we een ovenschotel met broccoli. Normaal eten we niet zo vaak broccoli en bloemkool in één week hoor haha! Het recept kun je binnenkort vinden op mijn blog. De schotel is o.a. verrijkt met, aardappelschijfjes, ricotta, broccoli en kip.

weekmenu
weekmenu

Vrijdag

In de koelkast lag nog verse friet die over was van woensdag. Ik deed de friet in de oven, bakte een kip schnitzel en kookte er doperwten met worteltjes bij. Een simpele, snelle en voedzame maaltijd.

Een kleurrijk bordje vol, althans vind ik haha. Maandag aten we aardappelpartjes die gemarineerd zijn in kruidenolie.

Zaterdag

Zaterdag aten we typisch Hollands. Het werd andijviestamppot met een saté schnitzel.

Misschien vind je dit weekmenu ook leuk?

Een kleurrijk bordje vol, althans vind ik haha. Maandag aten we aardappelpartjes die gemarineerd zijn in kruidenolie.

Zondag

Zondag had ik zin om te koken en ging ik voor tagliatelle. Deze pasta hadden we al een tijdje niet meer gegeten.

Ik besloot een pasta te maken met truffelsaus van de Jumbo. De pasta was verrijkt met uitgebakken spekjes, ui, kastanje champignons en wat truffelsaus. Rucola is trouwens zo lekker bij een pasta, tip van flip. 😉

Een kleurrijk bordje vol, althans vind ik haha. Maandag aten we aardappelpartjes die gemarineerd zijn in kruidenolie.

Zó dit was het weekmenu weer voor deze week. Wat heb jij afgelopen week gegeten?

Liefs
x

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten op mijn blog? Volg mij dan ook op Instagram: FoodVibes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Comments

 1. 19 april 2020 / 16:20

  Ziet er allemaal lekker uit! Je maakt je borden ook zo leuk op!

 2. 19 april 2020 / 17:51

  Mmm, deze gerechten zien er allemaal heerlijk uit! Broccoli is toevallig van mijn favoriete groente, dus ik kan hier zeker inspiratie uit op doen. Het gerecht met de bloemkoolrijst en de overschotel met broccoli, lijken me dan ook echt heerlijk!

 3. 20 april 2020 / 17:41

  Hmmm dat ziet er allemaal heerlijk uit! Wij aten afgelopen week ook aardappelpartjes, ik maakte pasta, zelfgemaakte pizza, sushi en pannenkoeken met soep.