Instagram

Weekmenu makkelijke recepten – ons avondeten #56

Een nieuw weekmenu met makkelijke recepten! Onlangs stonden er weer verschillende gerechten op tafel die ik graag met jullie wil delen. Benieuwd naar ons avondeten? Lees dan gezellig mee!

Let op:
Deze rubriek gaat binnenkort van verdwijnen van de site. Je kunt alle recepten vinden op mijn nieuwe blog: Foodvibess.com!

Psst. Volg jij mij al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

Maandag probeerde ik een nieuw recept met aubergine! Super lekker. Binnenkort hoop ik het recept op mijn blog te plaatsen.

Verder aten we er een restje macaroni bij en nog wat gekruide aardappelpartjes uit de oven.

Dinsdag

Mijn favoriete ovenschotel op dit moment is de Aardappel Anders ovenschotel met sperziebonen. Het recept kun je op mijn blog vinden!

Woensdag

Woensdag aten wij bobotie met rijst, een hele lekkere maaltijd als je het mij vraagt! Ook dit recept kun je vinden op mijn blog.

Weekmenu makkelijke recepten

Donderdag

Heb je ooit al eens een ovenschotel met kip en bugles gemaakt? Echt een aanrader! Super makkelijk en mega lekker. <3

De schotel maak je o.a. met kip, gezeefde tomaten, bruine bonen en mais. Ook dit gerecht kun je vinden op mijn blog!

Vrijdag

Vrijdag maakte ik een lekkere simpele maaltijd. Gebakken aardappelschijfjes met broccoli en een slavink. Uiteraard serveerde ik appelmoes bij dit gerecht, omdat ik niet zo dol ben op broccoli. Oeps!

Weekmenu makkelijke recepten

Zaterdag

Zaterdag kookte Daniel en aten wij deze heerlijke pasta met kipshoarma. Door de pasta zat o.a. een scheutje chilisaus en een zakje Italiaanse roerbakgroente. Super lekker en heel simpel!

Weekmenu makkelijke recepten

Zondag

Dit gerecht zie je regelmatig terug op mijn blog. Wij zijn echt dol op rode curry met aardappelpuree. Hieronder kun je de ingrediënten vinden om het gerecht zelf te maken!

Hopelijk heb je weer inspiratie kunnen halen uit dit weekmenu met makkelijke recepten! Meer inspiratie nodig voor het avondeten? Klik dan hier: weekmenu’s.

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie