Wat aten wij deze week? – nummertje 5

Tijd voor een nieuwe ronde met inspiratie. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Pasta carbonara, een favoriet bij ons thuis. We eten het niet heel vaak en ik denk dat, dat komt omdat er weinig groente in zit. Ik besloot er daarom groene asperges bij te serveren, uit de oven. De pasta is gevuld met champignons, ui, spekjes en een roommengsel van eieren.

Dinsdag

Dinsdag aten we aardappelpuree, rode kool en zelfgemaakte hachee! Hachee maak ik eigenlijk nooit, puur omdat het veel tijd kost om het gerecht te maken. Dinsdag was ik vrij, dus dit was een ideaal moment!

Woensdag

Ik maakte een ovenschotel die gevuld was met aardappelschijfjes, geraspte kaas, spinazie, champignons, spekjes, ui, room, rozemarijn en knoflook. Super lekker en het was ook nog eens goed op smaak. Meestal vind ik gerechten met spinazie een beetje flauw, maar deze was heerlijk! 🙂

Lees hier het hele recept: Ovenschotel met spinazie, kip en crème fraîche

Wat aten wij deze week? - nummertje 5

Donderdag

Een drukke dag, dus ik had niet heel veel zin om in de keuken te staan. In de koelkast lag nog een pakje aardappelgratin en groene asperges.

Ik deed de aardappelgratin samen met de asperges 20 minuten in de oven en serveerde er nog een kipschnitzel bij.

Wat aten wij deze week? - nummertje 5

Vrijdag

Op Instagram kwam ik een tijdje geleden een foto tegen van noedels. Dit bracht mij op het idee om vrijdag noedels te eten haha.

Ik kookte volkoren noedels en deed er rode paprika, blokjes kip en ui door. Verder serveerde ik dit gerecht met een chinees ei, gebakken uitjes en kroepoek.

Wat aten wij deze week? - nummertje 5

Zaterdag

Zaterdag besloten we burrito’s te eten. Deze maakte ik met een pakje van Knorr.

Zondag

Een gerecht met salami, vind ik altijd zo lekker! Soms doe ik blokjes salami door een pasta, maar dit keer deed ik het met gnocchi. (een soort gekookte aardappel) Door de gnocchi deed ik blokjes paprika, courgette, salami, ui en wat tomatensaus. Een geslaagde maaltijd! Een soort gelijk recept kun je hier vinden: Verse tortellini in tomatensaus en blokjes salami

Wat aten wij deze week? - nummertje 5

Wat heb jij deze week gegeten?

Liefs
x

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten op mijn blog? Volg mij dan ook op Instagram: simpel_smakelijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments

  1. Immie
    15 maart 2020 / 13:57

    Hoi Fabiënne,
    Jullie hebben afgelopen week weer heerlijk gegeten zie ik!
    Dit is wat wij aten:
    Maandag: vegetarische risotto met pompoen en geitenkaas
    Dinsdag: penne bolognese met ham en salami
    Woensdag: verspakket van AH met Marokkaanse couscous
    Donderdag: jambalaya met kip en chorizo
    Vrijdag: prei met aardappelschijfjes en een karbonade
    Zaterdag: zelfgemaakte erwtensoep en roggebrood met katenspek
    Vandaag: kippenpoten uit de oven met sla en gebakken aardappeltjes
    Groetjes!

Secured By miniOrange