Goedemorgen! Het is weer tijd om een nieuw weekmenu met jullie te delen. Lees je gezellig mee?
Maandag
De laatste weken eten wij regelmatig lasagne met spinazie. Super lekker en weer eens iets anders dan lasagne bolognaise. Het recept kun je inmiddels lezen op mijn blog!

Dinsdag
Dinsdag aten we gebakken aardappelblokjes met champignons. Verder aten we er een kipsaté schnitzel bij met gekookte broccoli. Een simpele maar voedzame maaltijd, love it!
Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Woensdag
Tijd voor stamppot! Ik wist dat woensdag een drukke dag zou worden, dus had ik dinsdag een portie hutspot uit de vriezer gehaald. Ideaal! We aten de hutspot met spekjes en rookworst.

Donderdag
Op oudejaarsavond besloten we te gaan gourmetten. Dit was dan echt de laatste keer van het jaar haha.
Tip: maak van al het overgebleven vlees en de groente een lekkere macaroni. Snij het vlees in kleine stukken, kook wat macaroni en vries het in! Zo heb je de volgende keer nog een heerlijke en vooral smaakvolle macaroni! <3

Vrijdag
Nieuwjaarsdag waren we lekker in huis aan het rommelen en speelde we in de middag/avond spelletjes en genoten we van lekkere hapjes.

Die avond schoven we nog wat mini saucijzenbroodjes in de oven.

Zaterdag
Zaterdagavond aten we gevuld stokbrood met gehakt, paprika en ui. Super lekker! Ook aten we er nog wat aardappelsalade bij die over was van het gourmetten. <3

Zondag
Zondag aten we ook een simpele maar heerlijke maaltijd. Ik schoof wat aardappelkroketjes in de oven, kookte wat sperzieboontjes en ik bakte een kipschnitzel. #smullen!

Hopelijk heb je weer wat inspiratie kunnen krijgen van dit weekmenu. Meer weekmenu’s lezen? Klik dan hier: weekmenu’s.
Tot volgende week!
Liefs
x
Hmm ziet er allemaal super uit!
Auteur
Dank voor je lieve reactie Kelly!
Het ziet er weer allemaal lekker uit, vanavond hebben we risotto gegeten met kastanje champignons. Wat staat er nog meer op de planning deze week? broccoli salade met spekjes, macaroni, sla met mozzarella en uitgebakken spekjes / pesto en pijnboompitten en boerenkoolstamppot met een heerlijke rookworst van de keurslager, can’t wait!
Auteur
Dat klinkt als een heerlijk weekmenu! Ooh.. zo’n rookworst van de keurslager die zijn extra lekker haha, love it.