Wat aten wij deze week? – nummertje 49

Het is weer zondag, dus tijd om een nieuw weekmenu te delen! De afgelopen week stonden er lekkere en makkelijke maaltijden op tafel. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

We beginnen de week met verse spinazie met gebakken aardappeltjes en spekjes. Verder aten we er nog een gekookt eitje bij en een saté schnitzel. #smullen

weekmenu

Dinsdag

Dinsdag kookte Daniel pasta carbonara. Dit gerecht wordt officieel gemaakt met spaghetti, maar wij aten het met tagliatelle. Mega lekker, dus dit gerecht gaan we vaker eten! <3 Omdat dit gerecht zonder groente is, aten we er nog wat losse bloemkool bij.

weekmenu

Woensdag

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen held ben in het maken van hutspot, maar dit keer was het echt zo goed gelukt haha. #yes!

Ik bakte extra ui i.p.v. koken en ik deed er 1 gesnipperde rode peper door. Zo kreeg de hutspot iets meer pit. Aanrader. 😉

weekmenu

Donderdag

Donderdag aten we nogmaals de ovenschotel met bugles. Het recept kun je vinden op mijn blog.

weekmenu

Vrijdag

In de koelkast lagen nog spekjes die ook nodig op moesten. Tsja.. aangezien de pasta carbonara de vorige keer zo lekker was, was de keus snel gemaakt wat we met die spekjes gingen doen haha. <3

Zaterdag

Zaterdag werd het tijd voor Hollandse pot! Gekookte snijbonen met een gehaktbal en ik bakte dit keer (grote) krieltjes. Een aanrader als je weer eens iets anders zoekt dan aardappelschijfjes e.d.

Zondag

Zondag probeerde ik een nieuw recept van leukerecepten.nl. Dit was de romige rijstschotel met kip. Zelf deed ik er nog een extra broccoli door, zodat er net iets meer groente in verwerkt zat. Een fijne schotel!

Wat stond er op jouw weekmenu? Klik op de onderstaande linkjes om meer weekmenu’s te lezen.

Liefs
x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie