Wat aten wij deze week? – nummertje 31

Het is weer tijd voor een nieuwe ronde met gerechten. In dit weekmenu deel ik de gerechten die ik heb gegeten tijdens mijn vakantie in Luxemburg. Iets anders dan anders, maar daarom niet minder leuk om te delen. 😉 Lees je weer gezellig mee?

Maandag

Aangezien wij geen keukentje hadden in ons appartement, gingen we elke avond ergens een hapje eten. Geen straf. ;p

Maandagavond aten we pizza. De bodem van de pizza’s in Luxemburg zijn iets anders dan in Nederland, als je deze besteld op een terras. Misschien kun je het een beetje zien op de foto. Het is te vergelijken met een flamkuchen. Even wennen, maar wel heel lekker!

Dinsdag

Dinsdagavond aten we bij een restaurant om de hoek, van ons verblijf. Ik koos voor spareribs en vriendlief ging voor een schnitzel met champignons. Verder werden er frietjes en salade bij geserveerd.

weekmenu

Woensdag

Woensdag gingen we voor Italiaans. Ik bestelde gevulde pasta in tomatensaus met kip en doperwten.

weekmenu

Donderdag

Donderdagavond aten we nog een keertje bij hetzelfde restaurant van woensdag. Het beviel ons zo goed, dus waarom niet nog een keer haha?

Dit keer koos ik de lasagne bolognese, lekker!

weekmenu

Vrijdag

Tijd om eens iets nieuws te proberen, pizza calzone! Ontzettend lekker. De pizza was gevuld met champignons, ui en kaas. De rest weet ik niet meer haha.

weekmenu

Zaterdag

Zaterdag zijn we een stuk terug gereden en hadden we nog een overnachting geboekt in Ede. We besloten deze avond in het hotel te eten en dat was een goede keus!

Het eten was echt verrukkelijk en de bediening was heel vriendelijk. Aanrader als je ooit een overnachting wilt boeken in Ede. 😉

Ik ging voor een schnitzel met champignons, spekjes en ui. Het gerecht werd geserveerd met aardappelblokjes en salade.

weekmenu

Zondag

Zondag besloten we nog een verlate ‘lunch’ te eten bij de Mac Donalds. Niet heel spectaculair, maar wel lekker. ;p

weekmenu

Dit was het weekmenu van onze vakantie. Hopelijk vond je het leuk om te lezen. Mocht je meer inspiratie zoeken, klik dan op de link hieronder! 🙂

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *