Wat aten wij deze week? – nummertje 29

Goedemorgen! Het is weer tijd om jullie mee te nemen in een nieuwe week, vol lekkere gerechten. Een gevarieerd weekmenu, lees je weer gezellig mee?

Maandag

Zomer of niet, stamppot blijft hier erg geliefd haha! We aten hier andijviestamppot met een lekkere krokante kipschnitzel.

Dinsdag

Het was alweer een tijdje geleden dat ik één van mijn favoriete risotto recepten had gemaakt, daar kwam dinsdag dus verandering in. 😉

Door de risotto deed ik nog wat blokjes kip en ik serveerde het met sperzieboontjes. Yummie! Het recept is officieel vegetarisch.

Klik hier om het recept te lezen: Romige risotto met champignons en knoflook

Woensdag

Woensdag maakte ik twee nieuwe gerechten voor mijn blog. Ik maakte o.a. een koude aardappelsalade met augurk en kip uit de oven. Beide recepten waren erg lekker en ook nog eens snel klaar. #comingsoon

weekmenu

Donderdag

Hebben jullie de hittegolf trouwens overleefd? Donderdag was het echt heel warm, dus koken stond niet op de planning. We besloten een kleine barbecue te houden, later op de avond toen het wat was afgekoeld.

Tip: de kipworstjes van de Jumbo vinden wij hier erg lekker! Ik kan deze op de website niet vinden, maar ze liggen bij ons filiaal gewoon in de schappen. Hier een voorbeeld, maar dan in een andere smaak: Barbecueworst

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag was het nog ontzettend warm, dus ook toen besloten we niet te koken. Het werd daarom weer patat uit de oven en nog 2 kipworstjes die over waren van de barbecue. Genoeg patat gehad voorlopig haha..

weekmenu

Zaterdag

Yes, deze dag was het iets koeler en was het tijd om weer een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Ik maakte een simpele pasta met bloemkool en serveerde er kibbeling bij, uit de oven.

Het recept van de pasta met bloemkool kun je hier vinden: Romige spaghetti met bloemkool

weekmenu

Zondag

Een simpele maar heerlijke maaltijd die ik zelf bedacht. Het was nog steeds warm buiten, dus ik maakte een simpele wok van groente en gnocchi. Dit gaan we vaker eten! 😉

Ik bakte de gnocchi in een pan met een beetje boter, en voegde daarna de gekookte snijbonen, ui en paprika toe. Alles bakken en serveren met Parmezaanse kaas! Verder aten we er nog een vegetarische saté schnitzel bij van de Jumbo, aanrader!

weekmenu

Zó dit was het weekmenu weer. Elke zondag staat er een nieuw weekmenu online. Heb je de vorige weekmenu’s gemist? Klik dan hieronder om nog een aantal te bekijken.

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment

  1. 6 september 2020 / 12:11

    Het ziet er uit als een geslaagde en smakelijke week!