Instagram

Recent

 • Update CHV SmartFilm – Mijn ervaring

  Update CHV SmartFilm – Mijn ervaring
 • Een Oosters tapijt kopen? De nieuwste woontrend!

  Een Oosters tapijt kopen? De nieuwste woontrend!
 • Top 5 leukste schoenen voor deze zomer!

  Top 5 leukste schoenen voor deze zomer!

Wat aten wij deze week? – nummertje 26

Inmiddels is dit alweer weekmenu nummertje 26. De weken vliegen voorbij haha. Mocht je nieuwe inspiratie nodig hebben of vind je het leuk om gewoon even te loeren? Lees dan gezellig mee!

Maandag

We beginnen de maandag echt heel simpel haha. Ik schoof gepofte aardappel in de oven en bakte een vegetarische kipschnitzel in een pannetje. Dit keer geen groente, omdat de aardappel mega vult.

Dinsdag

Dinsdag kookte ik pasta pesto, jummy! Door de pasta deed ik courgette, ui en prei. Verder aten we er nog gemarineerde kip bij.

weekmenu

Woensdag

Bloemkoolrijst is echt iets wat je eens geprobeerd moet hebben. Zo lekker, ondanks dat het mij nooit lekker leek. Ik wokte de bloemkoolrijst samen met, ui, bosui, ham en groene asperges. Verder voegde ik nog wat kruiden en kokosmelk toe. Bloemkoolrijst met broccoli, kip en kokosmelk

weekmenu

Donderdag

Tijd voor verse friet uit de oven met één van mijn favoriete salades. Namelijk de koude broccolisalade met rode ui en bosui, heerlijk!

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag kreeg ik van mijn moeder lasagne, deze was nog over. Ideaal want nu hoefde ik zelf niet te koken haha. Ik schoof de lasagne in de oven en daarna konden we smullen. <3

weekmenu

Zaterdag

Ik had zin om te koken dus ik besloot een nieuw recept uit te werken. Uit een heel oud kookboek van mijn moeder stond het recept van een quiche lorraine. Deze variant heb ik altijd onthouden omdat ik het zo lekker vond! Tijd om met jullie te delen dus. Binnenkort online.

weekmenu

Zondag

In de koelkast lag nog gevulde pasta, die nodig op moest. We aten de pasta met tomatensaus, blokjes salami, groente en nog met extra groene asperges. Klik hier voor het recept: Verse tortellini in tomatensaus en blokjes salami

Wat voor lekkers stond er bij jouw op tafel? Zie ik je terug bij het volgende weekmenu, volgende week zondag?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. 9 augustus 2020 / 08:46

  Hmm ziet er allemaal super uit! Je ziet me volgende week zeker terug.