Wat aten wij deze week? – nummertje 9

Maandag

We starten de maandag met rijst en een sausje van broccoli. Super lekker en niet eens heel moeilijk te maken! In de saus had ik o.a. blokjes kip, ui, broccoli en room gedaan.

Wat aten wij deze week? - nummertje 9

Dinsdag

Een poosje geleden aten wij zoete aardappel friet. Mega lekker en het vult ook nog eens heel goed. Aanrader!

Dinsdag was het een drukke dag dus dit was een makkelijke maaltijd. Het lekkerbekje schoof ik samen met de zoete aardappel in de oven. Ik maakte nog een salade van witlof en onze maaltijd was compleet.

Wat aten wij deze week? - nummertje 9

Woensdag

Vroeger maakte ik pasta met champignonsaus met een pakje van Honing. Mega lekker, maar door de hoeveelheid saus, was de pasta natuurlijk niet heel gezond.

Ik probeerde deze pasta zelf te maken met een blokje bouillon. Tot mijn verbazing was de smaak bijna gelijk aan het recept van Honing. Binnenkort plaats ik het recept op mijn blog! 😉

Wat aten wij deze week? - nummertje 9

Donderdag

Zoals jullie misschien wel weten is de aardappelgratin van de Aldi echt een favoriet bij ons. We aten er vissticks en een bruschetta salade bij.

Wat aten wij deze week? - nummertje 9

Vrijdag

Verse ravioli met pesto, bloemkool en taugé! Dit recept is al eerder in de weekmenu’s verschenen. Mocht je het recept nog niet hebben gespot, klik dan hier: Verse ravioli met pesto, bloemkool en taugé

Wat aten wij deze week? - nummertje 9

Zaterdag

Deze week aten we veel pasta en weinig aardappelen, geen straf! 😉

Deze mini lasagne maakte ik van verse pasta met ham, kaas, ui, pesto en snijbonen. Mega lekker en snel klaar.

Wat aten wij deze week? - nummertje 9

Zondag

Zondag aten we taco’s die we hadden gemaakt met een pakje van Knorr.

Normaal ben ik niet zo van het koken met pakjes, maar bepaalde gerechten zijn gewoon zo lekker, zoals deze taco’s!

Hopelijk heb je weer een beetje inspiratie gekregen door dit weekmenu. Wat heb jij deze week gegeten?

Liefs
x

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten op mijn blog? Volg mij dan ook op Instagram: FoodVibes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments

  1. 14 april 2020 / 11:13

    Wat heeerlijk allemaal! Bedankt voor de inspiratie!