Wat aten wij deze week? – nummertje 35

Afgelopen week stonden er weer verschillende gerechten op tafel. Benieuwd naar ons weekmenu of zoek je meer inspiratie? Lees dan verder!

Maandag

Een kant en klare maaltijd, dat lees je goed mensen haha! Dit keer even niet koken aangezien ik niet helemaal fit was. Daarnaast was het ook een drukke dag geweest qua werk en het huis opruimen. Ik schoof de lasagne in de oven en na 30 minuten konden we eten, helemaal prima.

Dinsdag

Verse spinazie met gekookte aardappels zie je bijna elke week wel terug in de weekmenu’s. Het is gezond, makkelijk en gewoon lekker. Ik bakte er een kipschnitzel bij en we konden aanvallen. 🙂

Woensdag

Woensdag gingen we voor pasta pesto. Ik kookte spaghetti en maakte verse pesto. Verse pesto is ontzettend lekker en je kunt het recept ook nog eens vinden op mijn blog haha.

Door de pasta deed ik champignons, paprika’s, geroosterde pijnboompitten en ui.

weekmenu

Donderdag

Donderdag maakte ik gevulde aardappel. Deze had ik al een hele tijd niet meer gemaakt. Geen idee waarom, want ze zijn super lekker en ook niet moeilijk om te maken. De aardappel is gevuld met een sausje van crème fraîche, spekjes, bosui en geraspte kaas. Aanrader!

Verder aten we er salade bij met kipworst gewikkeld in spek. #aantafel

weekmenu

Vrijdag

Aangezien het vrijdag nog een warme dag was besloot ik het avondeten simpel te houden. Ik maakte onze favoriete wrap met vissticks.

De wrap is gevuld met spinazie, vissticks, ravigotesaus, rode ui, tomaat, komkommer en avocado. Het hele recept kun je hier lezen:

weekmenu

Zaterdag

Stiekem is deze maaltijd één van mijn favoriete avondmaaltijden. Hoe simpel kan het zijn haha?

Ik bakte de krieltjes en de kip in een pan en maakte nog wat salade. De Gemarineerde blokjes kipsaté die je ziet, had ik gekocht bij de Lidl. Zo lekker zacht en mals, echt een aanrader! 🙂

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube?

weekmenu

Zondag

Zondag maakte ik een ovenschotel met spinazie, kip, aardappelschijfjes en wat geraspte kaas. Simpel om te maken en heerlijk van smaak.

Het recept kun je hier lezen:

weekmenu

Wat is jouw favoriete maaltijd en wat zou je vaker willen maken? Dit was het weekmenu weer van afgelopen week. Mocht je meer inspiratie zoeken, klik dan hier: Weekmenu’s

Liefs
X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments

  1. Immie
    18 oktober 2020 / 12:11

    Wat ziet alles er weer heerlijk uit en ook mooi opgemaakte borden!
    Zelf ben ik dol op ovenschotels, stoofpotjes en eenpansmaaltijden. Bijvoorbeeld de Mexicaanse ovenschotel met kip en nacho’s, stoofpotje met mals rundvlees dat uren staat te pruttelen en waarvan ik echt een huiselijk gevoel krijg en als eenpansmaaltijd jambalaya met kip en chorizo of risotto met pompoen en geitenkaas.
    Groetjes!

    • 22 oktober 2020 / 13:24

      Bedankt voor de leuke reactie!
      Je brengt me op een idee met de Mexicaanse ovenschotel haha..

  2. 18 oktober 2020 / 22:13

    Het ziet er allemaal weer super uit! En soms kan een kant-en-klare lasagne zo lekker zijn. Ideaal!