Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 25

Tijd voor een nieuwe ronde met inspiratie. Afgelopen week stond er weer genoeg lekkers op tafel. Benieuwd naar ons weekmenu? Lees dan snel verder.

Maandag

We beginnen de maandag met een nieuw recept. Ik maakte een verse saus van spinazie en avocado die we aten met tagliatelle. Lekker en ook geschikt om vegetarisch te maken. Binnenkort komt het recept online!

weekmenu

Dinsdag

Dinsdag was het erg warm dus je snapt vast dat ik geen zin had om uitgebreid te koken haha. We aten daarom onze favoriete wrap met vissticks. Super lekker, fris en makkelijk. Klik hier voor het recept: Gevulde wrap met vissticks, spinazie en ravigotesaus

weekmenu

Woensdag

Tijd voor een Hollandse hap! Verse spinazie met gekookte aardappels en verse kibbeling. De kibbeling schuif ik altijd in de oven, lekker makkelijk.

weekmenu

Donderdag

Dit recept komt binnenkort online. We aten hier noodles met een sausje van kerrie, kip en groente. Yummie!

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag vierde we de verjaardag van familie en bestelde we pizza. Ik koos voor een pizza met salami, ham, bacon, kaas, rode ui en paprika. Een geslaagde maaltijd, maar helaas kreeg ik de pizza niet helemaal op haha. :p

Zaterdag

Zaterdag maakte ik een variatie van het recept: Rijst met broccolisaus en kip. Ik besloot de broccolisaus op de bodem van een ovenschaal te doen en daar aardappelschijfjes op te leggen. Als laatste strooide ik geraspte kaas over de aardappels en schoof ik de schotel nog 10 minuten in de oven. Een geslaagde maaltijd en leuk om eens te variëren met mijn recepten.

weekmenu

Zondag

Lasagne is echt één van mijn favoriete maaltijden. Sinds een poosje maak ik het zelf, zonder pakjes. Mega lekker, romig, makkelijk en de lasagnebladen worden ook goed zacht. Binnenkort zal ik het recept uitwerken en op mijn blog plaatsen. 😉

weekmenu

Zó dit waren de gerechten van afgelopen week. Hopelijk haal je weer wat inspiratie uit dit weekmenu! Wat heb jij de afgelopen dagen gegeten?

Misschien vind je de andere weekmenu’s ook leuk om te lezen?

Tot de volgende zondag.

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 3 augustus 2020 / 18:38

    Hmm ziet er allemaal goed uit! Afgelopen week hebben we vooral heel erg simpel gegeten met het warme weer. Die wraps met vissticks moet ik toch echt even onthouden. Ideaal!

  2. 4 augustus 2020 / 18:42

    Hallo, het zag er bij jouw terug een hele lekkere gevulde week uit ! Ik vind lasagne ook een super gerechtje en voor mij vooral de verde, met veel spinazie, maar dan aangekocht. Mijn man kan echt overheerlijke lasagne maken met superveel groentjes erin !