Wat aten wij deze week? – nummertje 22

weekmenu

Goedemorgen! Welkom bij dit nieuwe weekmenu. Het was een week met verschillende gerechten. Hopelijk haal je er weer wat inspiratie uit. Have fun!

Maandag

Maandag aten we een vers lekkerbekje met een zelfgemaakte aardappelsalade en nog wat komkommersalade. De aardappelsalade heb ik al een aantal keren gedeeld op mijn instagram, onwijs lekker om te eten op warme dagen!

Klik hier voor het recept: Aardappelsalade met dille en bosui

Dinsdag

Kip Pilav met rijst en een gebakken ei aten we dinsdag. Echt een aanrader om eens te maken, als je dit gerecht nog niet kent. #superlekker!

Woensdag

Hier aten we gebakken aardappeltjes met spekjes, kip uit de oven en nog wat witte bonen in tomatensaus.

Altijd handig om kleine potjes groente in huis te hebben.

Donderdag

Mijn favoriete lunch/avondeten zijn toch echt de wraps met vissticks! Vooral op een warme dag is het zo handig en lekker. Helaas had ik dit keer geen verse spinazie in huis, dus het werd een keertje zonder. 😉

Mocht je het recept nog niet hebben gespot op mijn blog, klik dan hier: Gevulde wrap met vissticks, spinazie en ravigotesaus

weekmenu

Vrijdag

Sushi is hier erg geliefd, maar het is altijd een hele klus om te maken. Ik besloot daarom een sushi bazooka te bestellen en op vrijdag kwam het pakketje binnen. Je snapt natuurlijk wel dat de bazooka gelijk werd getest haha. De review (+recept) kun je inmiddels lezen op mijn blog!

weekmenu

Zaterdag

Zaterdag aten we gevulde pasta met tomatensaus. Niet heel spectaculair, maar gewoon makkelijk en lekker. Door de saus had ik wat champignons, ui en gehakt gedaan. Verder aten we er nog een restje snijboontjes bij.

weekmenu

Zondag

Op maandag haal ik altijd de wekelijkse boodschappen, dus zondag maakte ik alle restjes uit de koelkast op.

Ik maakte een simpele pasta met verse pesto, prei, courgette en ui. Erg lekker! Wat voor gerecht stond de afgelopen week op jouw weekmenu?

weekmenu

Misschien vind je de andere weekmenu’s ook leuk om te lezen?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?