Wat aten wij deze week? – nummertje 19

Tijd voor een nieuw weekmenu met nieuwe gerechten die ik de afgelopen week heb gemaakt. Lees je mee?

Maandag

De week beginnen we met een vegetarische chilibonen burger van Veggie Chef. Een heerlijke burger, die we zeker vaker gaan eten! Deze burger kocht ik trouwens bij de Jumbo, daar hebben ze nog veel meer keus uit vegetarische vleesvervangers. <3

Verder aten we er aardappelschijfjes en witte bonen in tomatensaus bij.

weekmenu

Dinsdag

Tijd voor gnocchi! Dit is echt zo’n ovenschotel die je maakt als je geen zin hebt in aardappels of pasta. Lekker makkelijk en de smaak is echt heerlijk! Het recept komt binnenkort online.

weekmenu

Woensdag

Woensdag was het tijd om te snacken, maar wel op een ´gezonde´ manier haha. Ik maakte namelijk zelf kipburgers. De kipburger deden we op een ovenbroodje met sla, tomaat en komkommer, super lekker! Het recept van de kipburgers komt binnenkort online.

Bij de burger aten we frietjes en had ik nog een simpele salade gemaakt.

weekmenu

Donderdag

Donderdag aten we typisch Hollands. Andijviestamppot met gepaneerde kiphaasjes.

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag aten we onze favoriete pasta, yay! Verse ravioli met tomatensaus en chorizo, zo lekker! Verder kookte ik er nog wat extra snijboontjes bij, deze groente past heel goed bij een pasta.

Dit recept is nagenoeg hetzelfde: Verse tortellini in tomatensaus en blokjes salami

weekmenu

Zaterdag

Tijd om weer een ovenschotel te maken, dit keer werd het de bloemkoolschotel met ham en bosui. Makkelijk om te maken en het is ook nog eens heel erg lekker. Klik hier voor het recept: Bloemkoolschotel met ham en bosui in een romige saus

Zondag

Zondag aten we macaroni met geraspte kaas en schijfjes komkommer.

Hopelijk heb je weer wat inspiratie uit dit weekmenu kunnen halen. Wat was jouw favoriete maaltijd van de afgelopen week?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments

  1. 21 juni 2020 / 10:42

    Ziet er lekker uit! Mijn favoriete maaltijd afgelopen week was een vegetarische paella. Die maakte ik naar recept van Lekker&Simpel. Heel makkelijk om te maken. Het duurde wel even, want de paella moet een tijd staan pruttelen.

  2. 21 juni 2020 / 11:36

    Die Vega burger wil ik weleens proberen. Heb nu 3 of 4 keer vega dingen geprobeerd, maar tot nu toe nog niks tegengekomen wat ik echt een succes vind. Dus ben heel benieuwd hoe deze gaat zijn 🙂