Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 16

Leuk dat je dit nieuwe weekmenu hebt aangeklikt! Hopelijk krijg je hier weer wat inspiratie door.

Maandag

Maandag had ik zin om te koken, maar ik wou wat anders maken dan een stamppot. Ik besloot een hele simpele ovenschotel te maken die echt mega lekker was! Gekookte aardappels met rookworst, prei en andere groenten. Klik hier voor het recept: Ovenschotel met gekookte aardappels, prei en rookworst

weekmenu

Dinsdag

In de koelkast staat standaard een potje truffelsaus van de Jumbo, heerlijk. De potjes zijn lang houdbaar en is ideaal om in huis te hebben. Ik maakt dit keer een vegetarische tagliatelle met champignons, groene asperges en ui.

Woensdag

Woensdag aten we provinciaalse aardappelschijfjes met een lekkerbekje uit de oven. Omdat het een warme dag was besloot ik een lekkere broccolisalade te maken. Deze was zo lekker dat ik inmiddels het recept heb uitgewerkt haha.

Donderdag

Donderdag werd het weer eens tijd voor een risotto. Dit hadden we al een poosje niet meer gegeten. Ik probeerde een nieuwe variant die ook onwijs goed was gelukt! Ook dit recept kun je binnenkort vinden op mijn blog.

De risotto is gevuld met groenten, pittige salami in een soort tomatensausje.

weekmenu

Vrijdag

Ik betrap me er de laatste tijd op dat er vaak stamppot bij ons op tafel staat. Oeps!

Stamppot is echt één van mijn favoriete maaltijden en vooral die met andijvie. We aten er gepaneerde kiphaasjes bij en spekjes.

weekmenu

Zaterdag

Zaterdag kwam familie gezellig langs en hadden we verschillende hapjes op tafel staan. Heerlijk dit soort weekenden. Hapjes, borrels en gezelligheid! <3

weekmenu

Zondag

Na alle lekkere hapjes werd het zondag tijd voor een gezonde maaltijd met extra groente. #stayhealthy.

Ik bakte verschillende groentes zoals ui, champignons en courgette. Daar deed ik vegetarische gyros door samen met bloemkool rijst en nog wat crème fraîche. Even op smaak brengen met kruiden zoals kerrie, peper en zout. Een heerlijke maaltijd!

weekmenu

Wat was jouw weekmenu de afgelopen week en wat zou je vaker willen eten?

Misschien vind je de andere weekmenu’s ook leuk om te lezen?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie