Wat aten wij deze week? – nummertje 14

Het is weer tijd om een nieuw weekmenu met jullie te delen. Hopelijk krijg je hier weer wat inspiratie van of vind je het gewoon leuk om even te loeren. Lees je weer gezellig mee?

Maandag

Aardappelschijfjes met spekjes, een gekookt eitje, Kipsaté Schnitzel en een lekkere salade. Nu het buiten steeds warmer wordt, krijg ik zin in salades. Dit keer maakte ik niet de bruschetta salade met rucola, maar een gewone salade van ijsbergsla. Ik vulde de salade o.a. met komkommer, tomaat, geraspte wortel, feta en en fijne kruidenmix van calvé!

Dinsdag

Dinsdag aten we bami, met kipsaté en deelde we nog een mini sparerib die over was van het weekend.

Woensdag

Na een drukke dag had ik niet heel veel zin om te koken, dus besloot ik iets makkelijks te maken.

We aten hier rijst met wat gebakken groenten en gehakt. Door de rijst had ik een blikje tomatenpuree gedaan, maar ik vond deze combinatie helaas niet zo’n succes haha.

Donderdag

Donderdag werden het rozemarijn aardappeltjes met schil uit de oven, een potje boontjes, kipkluifjes en een gekookt ei. De aardappeltjes waren trouwens erg lekker! Deze zijn van de jumbo.

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag aten we mijn favoriete maaltijd, rijst met kip kerrie, hmm! Ondanks dat mijn vriend iets minder dol is op kerrie, was het toch een geslaagde maaltijd, gelukkig haha! Het recept kun je hier vinden: Kip kerrie met rijst, rozijnen en sperzieboontjes

weekmenu

Zaterdag

De laatste dagen ben ik bezig met het bedenken van leuke recepten voor de zomer. Zaterdag maakte ik een aardappelsalade die mega lekker was en super easy is om te bereiden. Het past ook goed bij een barbecue of gourmet. Tijd om dit recept binnenkort te plaatsen op mijn blog! 😉

weekmenu

Zondag

Tortellini met verse pastasaus stond op het menu, yes! Niet moeilijk te maken en ook nog eens een gezonde variant, als het om pasta gaat.

weekmenu

Misschien vind je andere weekmenu’s ook leuk om te bekijken.

Wat was jouw weekmenu van de afgelopen week?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op Instagram: @enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 17 mei 2020 / 19:56

    Het ziet er allemaal weer super lekker uit! Wij aten afgelopen week ook aardappelpartjes, kip kerrie en tagliatelle met verse saus. Humor !

  2. 17 mei 2020 / 20:31

    Blijft leuk dit soort artikelen 🙂 Kan ik toch weer wat inspiratie opdoen. Ik betrap me er op dat we toch vaak in herhaling vallen wat eten betreft.

  3. 18 mei 2020 / 14:28

    Hallootjes, Leuk week menu, wij aten deze week ook gebakken kip met aardappeltjes en ribbetjes ! Super