Wat aten wij deze week? – nummertje 13

Tijd voor een nieuwe ronde met inspiratie! Nieuwsgierig naar ons weekmenu van de afgelopen week? Lees dan gezellig mee.

Maandag

We begonnen de week met gebakken aardappeltjes met schil die gekruid waren met kerrie. Echt een aanrader, ze zijn van de jumbo. Verder aten we er een cordon blue bij met een bruschetta salade. Klik hier voor het recept: bruschetta salade met rucola.

Dinsdag

Dinsdag maakte ik kip tandoori met een pakje van Knorr. De laatste tijd proberen we wat extra groente te eten en dus kookte ik nog wat snijbonen. Verder aten we er een chinees eitje bij, jammie!

Woensdag

Woensdag werd het tijd voor AVG’tje, althans bijna, want we aten aardappelschijfjes met spekjes i.p.v. gekookte aardappelen haha.

Ik had nog een restje snijbonen over van dinsdag, dus dit aten we samen met een gehaktbal.

weekmenu

Donderdag

Tijd voor een pasta! Een simpel gerecht dat erg lekker is. De pasta is verrijkt met bosui, rode ui, asperges, ham, pesto en ricotta. Het recept komt binnenkort online.

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag werd het tijd voor gekookte aardappelen, maar dan op een andere manier. Ik maakte een ovenschotel met aardappelen, rookworst, crème fraîche en nog wat andere groentes. Aanrader! Uiteraard zal dit recept ook op mijn blog verschijnen.

weekmenu

Zaterdag

Zaterdag waren we de hele dag aan het knallen in de tuin en hadden we bedacht om de avond af te sluiten met verschillende tapas. Door het mooie weer konden we nog even lekker buiten zitten, heerlijk!

weekmenu

Zondag

Zondag hadden we ook de hele dag in de tuin gewerkt en niet veel gegeten. We hadden dus mega honger, wat wel te zien is op de onderstaande foto haha. Om toch gezond te eten, besloot ik een verse pastasaus te maken. Helemaal niet moeilijk. De saus maak je o.a. met gehakt, ui en tomaten.

weekmenu

Zó dit was het weekmenu weer voor nu. Tot volgende week!

Misschien vind je de onderstaande weekmenu’s ook leuk om te bekijken.

Liefs
x

Psst. volg jij mij al op instagram: @enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 10 mei 2020 / 13:59

    Wow die gerechten zien er super uit, vooral die tapas en dat gerechtje met die pasta en asperges ! Doet me terug honger krijgen !

  2. 11 mei 2020 / 21:27

    Hmm het ziet er allemaal echt heel lekker uit! Ik ga de rookworst in de voorraadkast bewaren voor je recept 🙂 Ik denk dat ik daar vriendlief gelukkiger mee maak als met zuurkool.