Inmiddels zijn er alweer 12 weekmenu’s verschenen op mijn blog en het is grappig om te zien dat dit een goed gelezen artikel is. Hopelijk haal je weer wat inspiratie uit dit weekmenu, lees je mee?
Maandag
We starten de week met gnocchi. Ik maakte een heerlijke en vooral simpele ovenschotel. De gnocchi kookte ik in een pan met water en ik bakte blokjes kip met andere groenten in een pan. Als laatste roerde ik de gnocchi door de groente samen met wat pesto en garneerde het gerecht met Parmezaanse kaas. Jummie!

Dinsdag
Dinsdag gingen we voor een simpele maaltijd. Een bakje aardappelgratin schoof ik in de oven en ik kookte doperwten met worteltjes. Verder aten we er nog een kipsaté schnitzel bij, deze dingen zijn zo lekker haha.

Woensdag
Woensdag, we hadden beide zin in shoarma dus besloot ik een ovenschotel te maken, een oude favoriet. Het is echt niet moeilijk om te maken en zo lekker! Het recept kun je hier vinden: Ovenschotel met shoarma, aardappelschijfjes en geraspte kaas

Donderdag
Tijd voor een simpele maaltijd die lekker en voedzaam is. Verse spinazie met gekookte aardappels, gekookt eitje en weer een kipsaté schnitzel. Deze hadden we nog over van dinsdag, geen straf haha. 😉

Vrijdag
Na een hele dag aan het werk te zijn geweest voor mijn blog had ik zin om wat anders te doen. Lekker even bezig zijn in de keuken leek mij een prima plan. Ik maakte weer een ovenschotel met bloemkool, prei, spekjes en aardappeltjes. Het recept kun je binnenkort op mijn blog vinden.


Zaterdag
Hachee met verse friet uit de oven en bloemkool, yay! De hachee had ik vrijdagavond gemaakt, zodat ik het alleen nog even moest opwarmen. Handig!

Zondag
Deze pasta met asperges, ricotta, pesto en ham heb ik sinds een maand ontdekt en moet je echt eens proberen. Het is echt heel makkelijk om te maken en zo verrukkelijk!
Het recept komt binnenkort online, nog even geduld. 😉

Hopelijk heb je weer een beetje inspiratie gekregen door dit weekmenu. Wat at jij de afgelopen week?
Liefs
x
Oeh, die hachee met frietjes… Heerlijk! En ik ben ook heel benieuwd naar het recept van de pasta met asperges en ricotta.
Wij hebben afgelopen week ook weer lekker gegeten:
Stamppot rauwe andijvie met spekjes, kaas en ui
Moussaka
Ovenschotel met broccoli, kip en Boursin
Nasi
Marokkaanse couscous (van zo’n verspakket, zó lekker!)
Gisteren had ik voor bij de borrel Vietnamese loempia’s gemaakt en daarna hebben we niet meer gekookt 😉
Vanavond eten we een quiche met een salade.
Groetjes!
Auteur
Oeeh dit klinkt ook als een heerlijk weekmenu!
De vietnamese loempia’s staat ook nog eens op mijn lijstje om te maken. 🙂
Het ziet er allemaal super lekker uit! Je krijgt spontaan honger. Wij aten afgelopen week krieltjes, lasagne, overgebleven bami en nog wat dingen.
Auteur
Bedankt!
Lasagne.. je brengt me op een idee voor het volgende weekmenu haha!
Liefs
x
Jouw gerechtjes zien er altijd super uit !