Verse ravioli met pesto, bloemkool en taugé

Een heerlijke pasta met ravioli die ik heb gemaakt, van alle restjes die nog in huis waren. Tot mijn grote verbazing is dit hier thuis een grote favoriet geworden. Vol van smaak met verse groente en pesto, wat de pasta juist erg lekker maakt!

Verse ravioli met pesto bloemkool en taugé

Ingrediënten (2 pers.)

  • 250 gram ravioli (voorkeur: met ricotta en spinazie.)
  • Parmezaanse kaas
  • 150 gram bloemkool
  • 150 gram snijbonen
  • 1 ui
  • handje taugé
  • 2 eetlepels verse pesto of kant en klaar.
  • handje cherrytomaatjes (optioneel)

Kook de snijbonen en bloemkool gaar volgens de gebruiksaanwijzing en giet dan af.

De verse pasta kook je in enkele minuten gaar, dit kun je dus het beste doen als de snijbonen en bloemkool klaar zijn. Kook ook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar.

Pak nu een grote (wok)pan en bak als eerste een gesnipperde ui. Voeg dan de bloemkool, snijbonen en taugé toe en bak deze een paar minuten mee.

Meng de ravioli door de groente, samen met de pesto en dan dan is je pasta klaar om gegeten te worden!

Schep de pasta op een bord en garneer met cherrytomaatjes en Parmezaanse kaas. De cherrytomaatjes maakt de pasta iets frisser en is dus een goede toevoeging!

Verse ravioli met pesto bloemkool en taugé

Waarom verse pesto?

Verse pesto vind ik iets minder scherp dan de kant en klare potjes uit de winkel. Daarnaast is het voller en romiger van smaak, waardoor het juist zo lekker is. Mocht je mijn recept willen lezen, klik dan hier: Verse pesto maken

Het is echt super makkelijk om te maken, niks moeilijks aan! 😉

Verse ravioli met pesto bloemkool en taugé

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
– Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten op mijn blog? Volg mij dan ook op Instagram: FoodVibes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment

  1. 29 februari 2020 / 13:56

    Ooh, dat klinkt lekker! Ik moet inderdaad ook nog eens zelf pesto proberen te maken, lijkt me heel lekker!