Valentijnsdag, wat doe jij?

Valentijnsdag is een dag waarop geliefde elkaar wat extra aandacht geven, maar hoe doe je dat dan en wat is leuk om te doen op zo’n dag. Valentijnsdag valt dit jaar op een woensdag en waarschijnlijk zal jij gewoon naar school moeten of werken. Door deze drukte ben je misschien moe en heb je niet altijd zin om wat te ondernemen. In dit artikel wil ik jullie een aantal leuke ideeën geven zodat je toch wat extra aandacht hebt samen met jouw lover! Lees je mee?

Valentijnsdag is inmiddels erg commercieel geworden. Alle winkelketens spelen hier op in met mooie en dure producten of merken. Maar laten we eerlijk zijn, deze dag is bedoeld om even tijd samen te spenderen en niet met allerlei dure cadeaus.

Simpele en goedkope ideeën:

 1. Ontbijt op bed
 2. Maak samen jullie lievelingseten klaar of verzorg zelf een 4 gangen diner. Dek de tafel met romantisch kaarslicht, zeker weten dat jouw lover dit niet snel zou vergeten!
 3.  Herbeleef jullie eerste date en ga bijv. naar jullie eerste lunchplekje.
 4. Zoek een leuke film uit en hou een ouderwets gezellige filmavond met lekkere hapjes.
 5. Versier de woon of slaapkamer met leuke kaarsjes en leg een briefje neer met: wil jij mijn valentijn zijn? Net zoals je dat op de lagere school wel eens deed.
 6. Ga samen een sport doen die jullie beide leuk vinden zoals zwemmen of schaatsen.
 7. Laat één van jullie favoriete foto’s afdrukken en doe deze in een leuke fotolijst. Je kunt bijv. op de achterkant van de foto jullie leukste moment schrijven.
 8. Schrijf een origineel gedicht en stuur een leuke kaart op naar je geliefde.
 9. Bak samen een taart.
 10. Versier of beschilder een leuke mok, zo hebben jullie gelijk een toffe koffiemok.


Mocht je toch wat meer willen spenderen aan valentijn:

 1. Ga gezellig samen naar de bioscoop
 2. Uit eten bij een wat luxer restaurant. Kies bijvoorbeeld iets met een 3 gangen menu zodat je deze avond specialer maakt dan alle andere keren dat jullie samen uit eten zijn geweest.
 3. Koop zijn favoriete parfum en laat deze leuk inpakken met een strik.
 4. Boek een weekendje weg bij een leuke stad of een gezellig dorp met terrasjes.
 5. Koop een bierpakket of iets anders wat hij lekker vindt.


Mocht je deze ideeën nou allemaal niks vinden, dan kun je natuurlijk altijd nog een bosje bloemen voor je geliefde kopen of gewoon een leuk kaartje schrijven met de dingen erop die je leuk vindt aan hem of haar.

Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt gehad en mocht je zelf nog leuke ideeën hebben schrijf ze dan gerust in een reactie, ik ben benieuwd!

Liefs
x

 

 

enjoyyourownbeauty
Delen op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 5 februari 2018 / 10:24

  Wij gaan inderdaad samen een gangendiner koken en daarna films kijken of Playstationen, haha! Al vind ik dat je ook op de andere dagen extra aandacht aan je geliefde moet geven, dus de dingen die we dan doen, doen we normaal gesproken ook. 🙂

  • enjoyyourownbeauty
   Auteur
   5 februari 2018 / 19:11

   Samen gamen is altijd super leuk! 🙂