Tortellini met parmezaanse kaas en pesto (vegetarisch)

Als je het mij vraagt is dit één van mijn favoriete vegetarische gerechten, met veel smaak waar je eigenlijk geen vlees bij mist! Op vakantie is deze tortellini ook heel makkelijk te maken omdat de ingrediënten simpel zijn en het snel te bereiden is, extra tip! Lees je mee?

Wat heb je nodig? (2 personen)

  • +/- 200 gram Tortellini (voorkeur: kaasvulling)
  • 3 a 4 theelepels pesto
  • 1 grote ui
  • 1 courgette
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 1 rode paprika
  • Parmezaanse kaas
  • rucola
  • scheutje olie

Bereidingswijze

Snij de courgette, paprika en ui in kleine blokjes en bak deze met een scheutje olie in een grote pan, tot de groente een beetje zacht wordt. Zet ondertussen een pan water op voor het koken van de pasta.

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Zodra deze klaar is voeg je de tortellini toe bij de groenten en roer je het goed door. Om de pasta romig te maken gebruik je de crème fraîche en de pesto.

Voeg ongeveer 2 eetlepels crème fraîche toe en 3 á 4 theelepels pesto. Roer goed door de pasta. Wanneer de pasta nog iets te droog lijkt kun je nog een beetje crème fraîche en pesto toevoegen.

Serveer de heerlijke vegetarische tortellini op een bord met een beetje rucola en Parmezaanse kaas!

Bon appétit.

Liefs
x

P.s. volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Fabienne Krol
Fabienne Krol

Find me on: Web

Delen op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *