Hoe moeilijk kan het zijn om een leuke film uit te zoeken tussen duizenden films op Netflix. Juist ja.. heel moeilijk en daarom leek het me handig om een top 10 te maken met leuke films en series! Mocht je eens een leuke filmavond houden en niet een leuke film kunnen vinden, kijk dan eens op mijn lijstje!

Top 10

 1. Serie: Riverdale (drama/mysterie)
 2. Serie: 13 reasons why (drama)
 3. Film: Killers (actie/komedie)
 4. Film: Moord Wijven (actie/komedie)
 5. Film: Untouchable (drama/komedie)
 6. Film: Taken (actie/thriller)
 7. Film: War of the worlds (sic-fi thriller)
 8. Film: Walking tall (thriller/drama)
 9. Film: Homefront (drama/misdaad)
 10. Film: Minions (actie/avondtuur)

Een lijstje met allerlei verschillende genres. Ik hoop dat je ze nog niet allemaal hebt gezien, dat zou jammer zijn haha. Hieronder heb ik nog een lijstje van films die niet op Netflix staan maar waar je misschien ooit aan kan komen:

 1. I Robot (thriller/actie)
 2. Half Light (mysterie/drama
 3. Abduction (actie/liefde)
 4. The Pacifier (thriller/drama)

 

Weet jij nog een leuke film? Noem ze dan gerust in een reactie hieronder!

Liefs
x

11 reacties “Top 10 leuke Netflix films/series”

 1. Er is inderdaad zoveel te kiezen op Netflix dat dit soort lijstjes erg handig is! Op Minions na heb ik de series/films van jouw lijstje nog niet gezien. Mijn favoriete series van dit moment:

  1. Stranger Things
  2. Dark
  3. Startrek Discovery
  4. The Killing

 2. Stranger things wil ik ook nog gaan bekijken! Wij zagen laatst Hitman’s Bodyguard, ik vond hem meesterlijk geslaagd. Veel actie, leuke acteurs en veel speelt in Amsterdam af. Veel actiescènes. En natuurlijk ook omdat ik erin gefigureerd heb, al zie je mij niet in beeld…

 3. Stranger Things en Riverdale moet ik nog aan beginnen. Ben nu nog bezig met 13 Reasons why. De meeste films heb ik al gezien want het is altijd wel filmnight hier in huis haha. Lang leve Netflix!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *