Syoss Salonplex

Syoss is een merk waar ik vroeger altijd erg nieuwsgierig naar was. Zo ook kocht ik een paar jaar geleden een shampoo en conditioner van Syoss, Oleo Intens Thermo Care. Deze lijn kocht ik omdat ik toen mijn haren vaak verfde met de haarverf van Syoss. Bij de haarverf gaven ze aan dat je voor optimaal resultaat het beste de verzorgingslijn van Oleo Intens moest gebruiken. Toen ik de gehele lijn uit probeerde was ik niet tevreden. Mijn haarkleur vervaagde al snel en ik kreeg vlekken in mijn haar. Very bad!

Syoss heeft sinds een korte tijd weer een nieuwe verzorgingslijn op de markt gelanceerd, Syoss Salonplex. Deze nieuwe verzorgingslijn deed me gelijk denken aan het merk Olaplex en hierdoor werd ik super enthousiast! Ben je ook benieuwd naar de nieuwe producten? Lees dan mee over mijn ervaring.

De nieuwe lijn bestaat uit een Shampoo, Conditioner en een Leave in Cream. Het is speciaal ontwikkeld voor overbelast haar. Dit kan komen door het gebruik van te veel haarverf, stijltangen, krultangen enz. Syoss belooft elke dag miljoenen haarbruggen te herstellen en bij regelmatig gebruik de haarvezel te beschermen.

Deze lijn heb ik voor jullie 2 weken uitgetest om een eerlijk resultaat te geven. Kan Syoss de beloftes waarmaken… ?

Ik vind deze lijn fantastisch en heeft voor mij veel goed gemaakt in het verleden! De gehele lijn heeft 1 geur wat heel prettig is en deze ruikt ook nog eens lekker. Normaal maken shampoo’s mijn haar vaak stroef maar deze shampoo maakt mijn haar na 1 keer wassen al zacht. De conditioner maakt mijn haar nog veel zachter. Na het uitspoelen heb ik echt het gevoel dat mijn haar gevoed is.

Conditioner
Shampoo

Na het wassen breng ik de Leave in Cream aan op nat haar. Ik verbaasde me echt hoe soepel ik door mijn haar heen kamde. Super zacht, geen knopen en mijn haarpunten zien er gezond en shiny uit!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close