Sterk en vol haar met Oenobiol Volume

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik een poos geleden de Oenobiol Silhouette Boost heb mogen proberen. Toen ik het pakketje ontving zat daar ook een doosje Oenobiol Volume in voor sterk, vol en mooi haar. Uiteraard werd ik gelijk enthousiast en wil ik jullie graag meenemen naar mijn ervaring. Mocht je last hebben van gespleten haarpunten of dun haar? Lees dan zeker even dit artikel door.

Ik was erg blij dat deze supplementen in het pakketje zaten want ik verf mijn haar regelmatig en dus komt deze ondersteuning goed van pas! De supplementen bevatten pompoenzaadolie en verschillende B vitamines waaronder biotine. Zoals iedereen misschien wel weet is biotine en vitamine B een echte must have voor ons haar en nagels.

Het potje bevat in totaal 180 capsules wat genoeg is om de aanbevolen kuur te volgen van 3 maanden, met 2 capsules per dag tijdens de maaltijd. Ik ben nu 2 maanden verder en slik in de ochtend en avond een capsule. Verder zijn de capsules niet heel groot en slikken ze gemakkelijk weg. Het slikken van pillen is nooit mijn sterke kant geweest, gelukkig was dit geen probleem!

Mijn haar ziet er voller uit bij de haaraanzet en heeft een mooie glans gekregen. Daarnaast heb ik gelukkig ook geen last van gekke bijwerkingen zoals hoofdpijn, misselijkheid of diarree.

Eerlijk gezegd heb ik wel vaker supplementen genomen om mijn haaruitval te verminderen, maar ik merkte niet altijd een verschil. Bij Oenobiol Volume merk ik zeker verschil bij mijn nieuwe haartjes! Mocht je last hebben van gespleten haarpunten of dun haar dan raad ik je dit product zeker aan!

Mocht je intussen benieuwd zijn geworden naar mijn vorige artikel van Oenobiol, klik dan even op dit linkje! Oenobiol is o.a. te koop bij Kruidvat, Etos en Bol.com.

Wat vinden jullie van deze capsules?

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment