Spa douche foam Action

Een heerlijk schuimende douche foam. Wie wil dat nou niet in de koude winter maanden. Ik vind het altijd heerlijk om een schuimende douche foam te gebruiken onder een warme douche. Dit keer test ik de douche foam van de Action.

Een tijdje terug liep ik in de Action en toen zag ik deze nieuwe collectie liggen. Deze moest ik natuurlijk meenemen om voor jullie te proberen. Ik heb deze producten nog nooit eerder voorbij zien komen, dus ik ben erg nieuwsgierig. Ben je benieuwd naar deze producten lees dan snel mee!

Op beide flessen staat het woordje Spa exclusives vermeld. Het uiterlijk van deze flacons deden mij in de winkel gelijk denken aan de douche foams van Rituals. Een luxe uitstraling die mij een spa gevoel gaf. Beide producten heb ik gekocht voor nog geen €2,00 per stuk.

De foams hebben een hydraterende werking met vitamine B en de zwarte flacon ‘Timeless Delight’ heeft er nog een tea extract bij. Het klinkt allemaal heel verzorgend!

De blauw flacon ‘Relaxing showerfoam’ geeft een mooie dot schuim op mijn hand. Beide douche foams moet je trouwens even goed schudden voor gebruik en recht op houden wanneer je de foam op de hand spuit. Een heerlijke schuimende douche foam met een frisse geur.

De formule van de Timeless Delight foam vind ik wat minder.. zoals je misschien ziet komt de foam wat ‘hokkerig’ uit de flacon. Het dotje schuim viel de eerste keer van mijn hand af toen ik probeerde om een goede foto te maken haha. Het lijkt wel of hij niet helemaal wil hechten of plakken aan mijn huid, een beetje gek dus. De geur van Timeless Delight ruikt het zelfde als de Relaxing showerfoam.

Door de ‘hokkerige’ formule van Timeless Delight vind ik de Relaxing shower foam fijner om te gebruiken. De geur blijft trouwens niet heel lang hangen in de douche maar verder is het een prima foam!

Welke foam gebruik jij het liefste?

Liefs
X

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Comments

 1. 16 december 2017 / 15:34

  Klinken als fijne douchefoams!
  Wat gek dat de substantie zo verschilt maar als ik er een meeneem word het zeker de Relaxing shower foam!

 2. 16 december 2017 / 19:38

  Wat een eerlijke review. Jammer dat hij niet goed plakt. Ze lijken inderdaad op de Rituals!

 3. Janneke
  2 januari 2018 / 11:30

  Leuk artikel! Ik had wel stiekem gehoopt dat ze anders zouden ruiken😊

 4. C van alphen
  14 januari 2018 / 19:24

  Deze producten lijken helaas niet meer leverbaar.. zo jammwr

  • enjoyyourownbeauty
   Auteur
   14 januari 2018 / 20:27

   aah.. wat jammer zeg!

Secured By miniOrange