Instagram

Simpele avondmaaltijden – Weekmenu #13

Inspiratie nodig voor simpele avondmaaltijden? Lees dan zeker dit artikel en de andere weekmenu’s op mijn blog. In dit artikel deel ik makkelijke recepten voor het avondeten die wij de afgelopen week aten.

Maandag

We begonnen de week met gebakken aardappeltjes met schil die gekruid waren met kerrie. Echt een aanrader, ze zijn van de jumbo. Verder aten we er een cordon blue bij met een bruschetta salade. Klik hier voor het recept: bruschetta salade met rucola.

Dinsdag

Dinsdag maakte ik kip tandoori met een pakje van Knorr. De laatste tijd proberen we wat extra groente te eten en dus kookte ik nog wat snijbonen. Verder aten we er een chinees eitje bij, jammie!

Woensdag

Woensdag werd het tijd voor AVG’tje, althans bijna, want we aten aardappelschijfjes met spekjes i.p.v. gekookte aardappelen haha.

Ik had nog een restje snijbonen over van dinsdag, dus dit aten we samen met een gehaktbal.

weekmenu

Donderdag

Tijd voor een pasta met asperges! Een simpel gerecht dat erg lekker is. De pasta is verrijkt met bosui, rode ui, asperges, ham, pesto en ricotta. Het recept kun je inmiddels vinden op mijn blog.

Simpele avondmaaltijden

Vrijdag

Vrijdag werd het tijd voor gekookte aardappelen, maar dan op een andere manier. Ik maakte een ovenschotel met rookworst. Aanrader! Uiteraard zal dit recept ook op mijn blog verschijnen.

Simpele avondmaaltijden

Zaterdag

Zaterdag waren we de hele dag aan het knallen in de tuin en hadden we bedacht om de avond af te sluiten met verschillende tapas. Door het mooie weer konden we nog even lekker buiten zitten, heerlijk!

Simpele avondmaaltijden

Zondag

Zondag hadden we ook de hele dag in de tuin gewerkt en niet veel gegeten. We hadden dus mega honger, wat wel te zien is op de onderstaande foto haha. Om toch gezond te eten, besloot ik een verse pastasaus te maken. Helemaal niet moeilijk. De saus maak je o.a. met gehakt, ui en tomaten.

Het recept kun je hier lezen:

Simpele avondmaaltijden

Zó dit was het weekmenu met simpele avondmaaltijden weer voor nu. Tot volgende week!

Misschien vind je de onderstaande weekmenu’s ook leuk om te bekijken.

Liefs
x

Psst. volg jij mij al op instagram: @enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 10 mei 2020 / 13:59

    Wow die gerechten zien er super uit, vooral die tapas en dat gerechtje met die pasta en asperges ! Doet me terug honger krijgen !

  2. 11 mei 2020 / 21:27

    Hmm het ziet er allemaal echt heel lekker uit! Ik ga de rookworst in de voorraadkast bewaren voor je recept 🙂 Ik denk dat ik daar vriendlief gelukkiger mee maak als met zuurkool.