Shampoo Bar Nature Box – review

De Lush verkoopt al een tijdje shampoo bars, maar sinds kort kun je ze ook bij de Kruidvat en Etos vinden! Ik scoorde twee shampoo bars, die ik graag met jullie wil delen. Werkt dit prettig of gebruik ik toch liever een fles met shampoo? Ik probeerde het!

shampoo bar

Interessant om te weten:

  • De shampoo bars zijn vrij van plastic
  • Ze hebben een vegan formule, zonder siliconen en sulfaten
  • 1 bar staat gelijk aan 2 plastic flessen shampoo

Het gebruik van een shampoo bar is heel simpel. Maak hem nat en wrijf het over je natte haren. Leg de bar droog weg en masseer het schuim goed in. De shampoo die van de bar komt kun je gemakkelijk verdelen. Dit werkt erg prettig.

Nature Box Shampoo Bar Almond Oil

Als je last hebt van futloos haar dat meer volume kan gebruiken, dan kun je het beste voor deze shampoo kiezen. De bar heeft een warme geur en ruikt naar amandel olie.

shampoo bar

De shampoo schuimt rijkelijk en het uitspoelen gaat heel makkelijk. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan en de geur van de bar ruik ik nog steeds als mijn haar droog is, top!

Om eerlijk te zijn had ik verwacht dat mijn haar heel droog zou voelen, maar dit was niet het geval!

Nature Box Shampoo Bar Avocado Oil

De avocado variant is een herstellende shampoo bar. In vergelijking met het bovenstaande product, ruikt deze bar echt naar zeep. Persoonlijk vind ik dit iets minder prettig.

shampoo bar

Ondanks de geur, schuimt het product wel erg goed. Na het uitspoelen voelt ook deze keer mijn haar zacht aan, helemaal top!

Zoals je kunt zien op de bovenstaande foto, heeft mijn haar veel volume en glans gekregen.

Conclussie

Ik ben echt verrast en had stiekem niet verwacht dat ik deze manier van haren wassen fijn zou vinden. Na de bar gebruik ik wel een conditioner, dit heeft mijn haar gewoon echt nodig!

De shampoo bar gaan gemiddeld 30 tot 50 wasbeurten mee. Dit staat gelijk aan twee flessen shampoo, erg veel. Het product is misschien iets duurder, maar wel zuiniger.

Durf jij het ooit te gebruiken of gebruik jij ze al? 🙂

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
– Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *