Schattige handzeepjes van de Etos

Zijn jullie ook altijd zo enthousiast wanneer er nieuwe producten van de Etos verkrijgbaar zijn? Deze schattige handzeepjes zijn al een tijdje te koop maar deze producten kende ik nog niet, tijd om te testen dus, lees je mee?

Etos verkoopt deze vloeibare handzeep in 8 verschillende varianten waarvan ik de volgende producten heb meegenomen:

  • Ginger & Green Tea
  • Lotus & Waterlily
  • Honey & Fig

Ginger & Green Tea
Deze handzeep heeft een heerlijke warme maar kruidige geur. De gember en groene thee komen goed naar boven en deze geur past perfect voor aankomende winter!

Honey & Fig
De variant van Honey & Fig is verrijkt met honing en vijgen. De zeep ruikt heerlijk fris en toch ruik je een kleine beetje de zoetigheid van de honing. Persoonlijk hou ik niet van hele zoete producten en dus vind ik deze zeep helemaal top. Een lekker combinatie tussen fris en zoet!

Lotus & Waterlily
Hou je van bloemen en frisheid? Dan past deze zeep perfect bij jou! De heerlijke frisse geur van Lotus en Waterlily geeft mij een soort aqua gevoel en past thuis op ieder aanrecht. 

Alle flacons bevatten 300 ml en zijn 12 maanden houdbaar. Het leuke aan deze flacons vind ik dat je het pompje een kwartslag kan draaien om het te ontgrendelen. Daarnaast biedt Etos een kleurrijke hoeveelheid zeepjes aan wat gelijk voor een zomers gevoel zorgt. Daarnaast schuimen ze ook echt toppie!

De handzeepjes zijn te koop voor €1,49 en meestal zijn ze ook nog in de aanbieding voor €1,00. Zeker de moeite waard om de Etos eens binnen te lopen!

Wat vinden jullie van de vrolijke zeeppompjes?

Liefs
x

 

enjoyyourownbeauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 18 september 2018 / 09:52

    Wat een mooie kleurtjes! Ik zou ze zeker eens willen proberen, maar dan wacht ik wel de aanbieding af 😉