Roerei met bladspinazie en feta

Op zoek naar een lekker ontbijt of lunch, dan heb je het juiste recept aangeklikt! Een roerei doet het bij veel mensen in de ochtend altijd goed, maar wat als je verse groente of andere variaties ook gebruikt.. Scrol naar onderen om dit recept te lezen!

Wat heb je nodig (1 pers.)

  • 2 eieren
  • snufje peper en zout
  • flinke hand bladspinazie
  • 2 bosuitjes
  • 1 teentje knoflook
  • +/- 50 gram feta
  • klontje boter of olie
  • scheutje melk

 

Snij de bosui in kleine ringetjes en bak deze kort in een pannetje met een klein scheutje boter of olie. Voeg na ongeveer 1 minuut een flinke hand bladspinazie toe en bak dit tot het is geslonken. Als de spinazie is geslonken voeg je de knoflook toe en kun je het vuur uitdraaien.

Klop de eieren los in een schaaltje en voeg de peper, zout en een scheutje melk toe. Roer daarna het mengsel van de spinazie door het ei en giet vervolgens het ei in een koekenpan en blijf roerend het ei bakken.

Voeg als laatste de gesneden blokjes feta toe. De feta hoef je niet mee te bakken, maar alleen lichtelijk te verwarmen.

Wat is jullie favoriete recept als je een roerei maakt?

Liefs
x

Fabienne Krol
Fabienne Krol

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 10 juli 2019 / 11:25

    Heerlijk! Ik maak mijn roerei graag met champignons, ui en tomaatjes!