Rainbow scents & colors geurwaxen

Hou jij ook van gezelligheid in huis tijdens de winter? Lees hier mijn artikel over de geurwaxen van de Kruidvat en wie weet helpt dit jou door de winter heen!

Ik heb laatst drie verschillende geurwaxen gekocht bij de Kruidvat: Berry, Apple Cinnamon en Vanilla. Één doosje kost €0,94 en er zitten 6 geurwaxen in verpakt. Het doosje waar de geurwaxen in verpakt zijn heeft een opening aan de zijkant. Op deze manier kun je in de winkel gemakkelijk de geur ruiken en kiezen welk soort het beste bij je past. Erg praktisch dat je het doosje dus niet hoeft te openen!

Berry
De geur Berry is fijn om aan te steken wanneer je een gezellig avond hebt met vrienden of gewoon om lekker te relaxen. Vanuit het doosje geroken heeft deze geur een goede geur intensiteit. De geur ruikt niet te zoet, precies goed.

Apple Cinnamon
Persoonlijk vind ik deze geur super lekker om te gebruiken in de badkamer wanneer ik een bad neem als ik ziek ben. Ook vanuit het doosje geroken heeft deze een sterke kaneel geur. De appel ruik ik echter niet heel goed. Omdat het een sterke geur is zal ik dit niet gebruiken in de woonkamer. Ik hou dan toch net iets meer van een neutralere geur. Een prima wintergeur!

Vanilla
Ik ben dol op geurkaarsjes en geurwaxen. Toch is het ook fijn om een neutrale geur in huis te hebben. Vanuit de verpakking geroken ruikt deze geur wat minder intens dan de rest van de lijn. Happy a natural scent.

Conclusie
Zoals ik in dit artikel al eerder zei, hou ik niet van geurwaxen of geurkaarsjes die heel sterk ruiken. Dit is natuurlijk persoonlijk! Ik vond deze geurwaxen niet te sterk en heerlijk ruiken. Daarnaast zijn het ook nog eens echte budgettoppers!

Op wat voor moment gebruik jij geurwaxen en wat is jouw favoriete geur?

Liefs,
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close