Instagram

Photo-plog november 2020: Nieuwe eettafel, studie en haren verven.

Goedemorgen! Welkom bij weer een nieuwe Photo-Plog. November was een drukke, maar hele leuke maand! ik verfde o.a. mijn haar, we kochten een nieuwe eettafel en ik begon eindelijk met een nieuwe studie. Lees je gezellig mee?

Op deze foto probeerde ik de nieuwe make-up van Pupa Milano. Review komt binnenkort online! <3

De eerste maandag van oktober haalde ik de boodschappen. Ik ging met de auto want het was de hele dag al somber en regenachtig weer. Nu mis ik de zomer toch wel weer een beetje hoor haha. Hou jij van de winter of heb je liever de zomer? 😉

Na de boodschappen kwam ik thuis en zag ik Punkie zo lief in het zonnetje liggen. Heerlijk! <3

Maandagavond werden mijn schoolboeken gebracht door de post, spannend! Ik nam gelijk een kijkje in verschillende boeken en daardoor kreeg ik nog meer zin om te beginnen haha. Inmiddels is mijn studie begonnen en ik kan verklappen dat het mega leuk en interessant is haha! 😉

Studie
NTI Toegepaste Psychologie

Aangezien ik regelmatig vragen krijg over hoe ik mijn weekmenu’s maak, leek het me leuk om hier een blogpost over te schrijven. Deze is inmiddels al online gekomen!

Een weekmenu maken - Mijn Tips

Woensdagmiddag kreeg ik spontaan een PR pakketje, zo tof! Ik deel dit soort momenten altijd op mijn Instagram. Mocht je het leuk vinden om dit te zien, dan kun je me hier volgen. @Enjoyyourownbeauty.nl

Donderdag was Daniel jarig, hoera! Woensdagavond had ik de cadeautjes ingepakt, zodat ik deze donderdagochtend kon geven.

Die avond aten we zelfgemaakte sushi. Super lekker. Benieuwd hoe je thuis zelf sushi kunt maken? Klik dan eens op de link!

Studie

Het weekend maakte ik een nieuw recept voor mijn blog. Gevulde kipfilet met spinazie en roomkaas. #smullen! Het recept kun je vinden op mijn blog.

De volgende week besloten we een kijkje te nemen in de stad bij verschillende winkels zoals Kwantum, Leenbakker en Jysk. Momenteel hebben we een hoge eettafel en hoge stoelen, maar je kunt hier niet heel lang aan werken, zoals je je misschien wel kunt inbeelden haha.

Studie

Normaal hadden we hier niet heel veel last van, maar omdat ik in november met een nieuwe HBO (thuis) studie ga beginnen is het wel prettig als je hele dagen kunt studeren zonder rugpijn. #luxeprobleem :p

Uiteindelijk vonden we een hele mooie set stoelen bij de Kwantum!

De stoelen kun je vinden op de website van Kwantum: Stoel Torino Bruin

Later die week bestelde we de eettafel die we hadden gezien bij Leenbakker. Vinden jullie het ook altijd zo moeilijk als je een nieuw meubelstuk moet kopen? Ik wel, vooral omdat er zoveel keuze is haha.

Anyway, zaterdagmiddag haalde we de eettafel op en gingen we snel aan de slag met bouwen!

Leenbakker
Leenbakker
De eettafel kun je vinden op de website van Leenbakker: Eetkamertafel Luc – antraciet/eikenkleur

Dat weekend besloten we te gaan gourmetten. De eerste keer van het jaar, heerlijk! Ik had een gourmetpakket gekocht van de Jumbo en ik maakte nog verse aardappelsalade en boontjes gewikkeld in bacon. #smullen

Op de onderstaande foto kun je zien dat mijn haar een behoorlijke uitgroei heeft. Ik heb het een jaar niet geverfd dus het werd wel weer eens tijd. #oops

Ik gebruik de highlight verf van de Hema, mega fijn en gebruiksvriendelijk! Helaas is deze niet meer in de winkel verkrijgbaar, maar je kunt de verf gelukkig nog wel bestellen. 🙂

studie
After!

Wat ik de rest van de dagen heb gedaan? Studeren, bloggen, huishouden en nog een aantal administratie dingetjes geregeld. Volgende maand ben ik jarig, is het kerst, oud en nieuw en daarnaast komen er nog een aantal leuke momenten. Stay safe en blijf gezond. <3

Zie ik je in Januari terug bij een nieuwe Photo-Plog? 🙂

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 20 december 2020 / 15:58

    Heerlijk zo’n overzicht, ziet er goed uit en je haar ziet er ook weer mooi uit.
    Dat eetoverzicht is ook handig!

  2. 21 december 2020 / 08:40

    Het ziet er uit als een hele fijne maand. De eettafel en stoelen zijn echt prachtig!