Photo-plog maart 2019: tuinieren en verven

De maand maart is voorbij gevlogen en dus is het tijd voor een nieuwe Photo-plog!

Op één of andere heb ik een verslaving gekregen sinds ik op mezelf woon, voor het kopen van planten. Overal waar ik loop zie ik wel een leuk plantje en in de meeste gevallen koop ik ze dan ook haha. Gelukkig is de tuin nog mega kaal en heb ik dus een goed excuus.

We hebben een perkje gemaakt in de tuin met rozenstammen en leuke grasbollen.  De houten latjes moeten we alleen nog wel even recht maken.. Erg benieuwd hoe dit perkje er in de zomer uit gaat zien.

Naast het inrichten van de tuin zijn mijn vriend en ik ook nog druk bezig in huis! Deze week hebben we de eethoek aangepakt door een leuk kleurtje op de muren te smeren. De eethoek geeft de hele woonkamer een stuk meer sfeer! Echt een aanrader als jouw kamer of woning nog bepaalde sfeertinten mist.

Ondanks dat ik een beetje laat begin aan mijn nieuwe voornemens is mijn motto: beter laat dan nooit. Een beetje actiever zijn na het werk of een schooldag kan geen kwaad. Ik besloot wat oefeningen te doen met dumbels en nog wat buik en beenspieroefeningen. Na 1,5 week merkte ik dat ik een stuk fitter was en meer energie had gekregen. Dit is zeker weten een goede motivatie om door te gaan met sporten!

Hebben jullie dit jaar ook gestemd? Toen ik wat jonger was had ik totaal geen interesse in de politiek, wat logisch is als kind. Nu ik wat ouder word interesseert het me steeds meer en merk ik dat bepaalde onderwerpen toch wel erg belangrijk zijn. De avond voordat ik ging stemmen keek ik het debat op Npo 1 waar flinke discussies ontstonden, altijd leuk om even te zien en dus een aanrader!

Zo heerlijk dat we steeds vaker van het zonnetje mogen genieten. In het weekend maakte ik een wandeling met mijn vriend en na afloop hadden we een heerlijk bakje kibbeling. Sometimes you need to treat yourself

De rest van de maand was ik stiekem ook best wel een beetje lui en plofte ik regelmatig met een kleedje op de bank voor de tv, heerlijk haha!

Dit waren de hoogtepunten van de maand: maart! Hopelijk hebben jullie ook zo genoten van het zonnetje en leuke dingen gedaan, naast alle drukke verplichtingen.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close