Photo-plog juli 2019, augustus en september

Tijd om weer een nieuwe Photo-plog te schrijven. Het is weer een tijdje geleden dat er een Photo-Plog op mijn blog verscheen. In de maand juli heb ik niet veel bijzonders uitgespookt, augustus en september daarentegen wel! Lees je mee?

Naast mijn studie was ik in juli ook druk bezig met mijn blog. Ik schreef veel artikelen zodat ik ook van het mooie weer kon genieten. Hebben jullie ook zo genoten van de prachtige zomeravonden? Ik wel! Heerlijk om weer een kampvuurtje te maken en gezellig buiten te zitten met vrienden en familie.

Naast de vele kampvuurtjes gingen we ook regelmatig wandelen. Zo lekker om een stuk te lopen. Daarna aten we een keer zelfgemaakte tapas en genoten we van de tuin die steeds meer vorm krijgt na één jaar. Wat doen jullie in de zomer, behalve zon, zee en strand haha?

De week voordat mijn vriend en ik op vakantie zouden, hebben we nog één keer gewinkeld. Ik kocht een paar nieuwe jurkjes, gympen en sieraden. Als afsluiter zijn we nog gaan lunchen in de stad. Helemaal ready voor de vakantie!

Dit jaar ging onze vakantie weer naar Duitsland, maar dit keer vlak bij de grens van Oostenrijk. Een super mooie omgeving als je van een berggebied houdt. We troffen het met het prachtige weer en bezochten verschillende meren zoals: Am Plansee (oostenrijk), Walchensee en Tegernsee. Lekker gezwommen, heerlijk eten en we maakte nog een paar uitstapjes. Één daarvan was het Hohenzollern Kasteel.

Een paar weken na de vakantie voelde ik me grieperig, hoofdpijn, misselijk en soms koorts. Tijdens de vakantie had ik mezelf zo goed gecontroleerd op teken, maar helaas ben ik toch gebeten. De bult op mijn knie ontdekte ik pas een paar weken later, omdat er eerst niks te zien was. De huisarts heeft mij voor twee weken antibiotica en zalf meegegeven, wat goed heeft geholpen.

Wist je dat het eerste signaal van de ziekte van Lyme vaak een rode ring of vlekvormige huiduitslag is? Altijd even controleren dus!

In september heb ik mijn opleiding van 3 jaar in 1 jaar afgerond, erg blij mee! Op naar de volgende opleiding, HBO Rechten.

Dit waren de leukste belevenissen van de afgelopen maanden. Nu het buiten weer kouder wordt, kruip ik lekker op de bank met een dekentje  voor Netflix. Het nieuwe seizoen van Peaky Blinders komt bijna uit, dus mij hoor je niet meer haha!

Wat hebben jullie de laatste tijd uitgespookt?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close