Photo-plog Januari: examens, gourmetten en mijn stash opruimen

Van een maand vol gezelligheid, lekker eten en feestjes op naar 2019. Voor wie mij nog niet op Instagram volgt: Happy new year! Nu ik deze photo-plog aan het schrijven ben, ben ik stiekem ook wel een beetje blij dat december weer is geweest. Tijd voor meer ritme, normaal eten en natuurlijk onze goede voornemens! Benieuwd wat ik in januari heb gedaan? Scrol dan eventjes naar onderen.

Één week na oud en nieuw besloten mijn vriend en ik om alle kerstdecoratie op te ruimen en onze oude decoratie weer leuk neer te zetten in huis. De kerstboom hebben we nu in de tuin staan, zodat we deze misschien volgend jaar met lichtjes kunnen versieren.

In het weekend gingen we met de familie nog één keertje gourmetten. Het was ontzettend gezellig en er stonden weer veel lekkere dingen op tafel. Zeker weten een geslaagde avond!

Planten in huis, je kunt er niet genoeg hebben en vooral als je een leuke aanbieding spot haha! Dit keer zag ik nog een aantal leuke vetplantjes in de winkel die ik niet kon laten staan. Vetplantjes zijn makkelijk qua verzorging en het staat ook nog eens leuk in huis! We besloten de plantjes in potten van glas te planten zodat het een ‘luxer’ effect geeft.

Januari en februari staan bij mij in het teken van leren. Dit is mijn laatste jaar voor de opleiding en dus komen er veel examens aan. Het eerste cijfer is al binnen waar ik erg tevreden mee ben. Hopelijk gaat de rest ook zo vlot!

In het weekend probeer ik vooruit te werken met mijn blog en dus besloot ik een kookdag te houden. Deze dag maakte ik allemaal lekkere recepten die de aankomende weken online komen. Voor nu wil ik me ook vast gaan richten op gerechten die bij de zomer passen. Mocht je iets leuks weten, laat het dan zeker even weten in een reactie!

De laatste paar maanden kreeg ik regelmatig pakketjes thuis voor mijn blog en ook kocht ik zelf nieuwe verzorgingsproducten. Omdat ik vaak geen tijd heb om alles netjes op te ruimen is het echt een troep geworden in mijn ladekasten! Tijd om alles uit te zoeken en op te ruimen.

Brownie en Loempi liet ik deze maand eventjes op de grond ‘spelen’. Mijn vriend en ik gaven ze bospeen, maar het wortelloof vonden ze een stuk lekkerder haha, super cute!

Mocht je mij nog niet volgen op Instagram en het toch leuk vinden om mij persoonlijk te volgen, klik dan even op het linkje: Enjoyyourownbeauty

Tot de volgende Photo-plog!

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange