Photo-Plog April 2020: 3 jaar samen, bloggen en Pasen.

Goedemorgen! Leuk dat je weer deze nieuwe Photo-Plog van April hebt aangeklikt. Helaas zitten we nog steeds in quarantaine en dus beleef ook ik niet mega veel. Toch proberen we het beste er van te maken, lees je mee?

Laten we beginnen bij 4 april. Daniel en ik waren deze dag 3 jaar samen, hoera! Dit moest natuurlijk gevierd worden en wat doe je als je niet naar je favoriete restaurant kunt gaan? Bestellen. πŸ˜‰ #steunjelokaleondernemer!

weekmenu

Het was mega gezellig en we hebben echt heerlijk gegeten!

Tijdens het werken aan mijn blog probeer ik regelmatig pauze te houden. Ik merk dat dit voor mij goed werkt en ik veel productiever ben. Eventjes naar buiten en wat zonnestralen pakken, heerlijk!

quarantaine

Vrijdag is mijn vaste dag om de wekelijkse boodschappen te doen. Van te voren ruim ik de koelkast op en maak ik deze schoon.

Ook maak ik altijd een boodschappenlijstje en stippel ik een weekmenu uit. Het boodschappenlijstje maak ik trouwens op mijn kladblok van mijn telefoon, dit vind ik zo handig! Op je kladblok zit zo’n optie dat je de boodschappen kunt afvinken. Tip van flip. πŸ˜‰

quarantaine

Altijd als ik thuis kom met de boodschappen dan gaat Loempi op haar hokje zitten, zo schattig! Volgens mij denkt ze dan dat ze iets krijgt, door het geritsel van de tassen. πŸ˜‰

quarantaine

Zaterdag besloten Daniel en ik de tuin aan te pakken. Het eerste jaar dat we hier kwamen wonen hebben we het heel simpel gehouden, mede door de drukke verhuizing in de zomer.

quarantaine

Het terras ligt er inmiddels in, yay! Ook hebben we die dag nog een perkje gemaakt en kleine steentjes geplaatst als afscheiding in de tuin.

quarantaine

Vrijdag had ik gelijk een paar bloemetjes gekocht, toen ik boodschappen ging halen. Deze hebben we zaterdag in ons nieuwe perkje geplaatst. Het ziet er een stuk leuker en gezellig uit.

Aan het einde van de dag waren we moe en was de tuin zo goed als af. Tijd voor #vrijmibo, maar dan op zaterdag haha.

quarantaine

En toen was het alweer Pasen, wat hebben jullie gedaan? Wij begonnen de ochtend met lekkere ovenbroodjes en verse sinaasappelsap. Simpel maar lekker!

quarantaine

Verder deed ik een aantal klusjes in huis zoals wasjes draaien en stofzuigen. Niet heel spannend dus.

quarantaine

In de avond gingen we zelf tapas maken en hebben we nog heerlijk buiten kunnen zitten. Echt mazzel dat het zo mooi weer was, gezelligheid. <3

De tweede Paasdag begonnen we lekker productief, namelijk een ochtendje fanatiek sporten. Dit is natuurlijk ook wel nodig met al dat lekkere eten haha. Omdat de sportscholen zijn gesloten hadden we een paar weken geleden een aantal spullen gekocht, om thuis te kunnen fitnessen. #hetluiezweetmoeteruit.

Na het sporten aten we een Paastompouce, goede combinatie haha.

quarantaine

Verder plofte ik deze dag lekker op de bank en keken we verschillende programmaΒ΄s terug op tv.

quarantaine

We sloten de dag af door monopoly te spelen met uiteraard weer lekkere hapjes op tafel. πŸ˜‰ Love it.

quarantaine

De week daarna schreef ik een aantal artikels, verwerkte de nodige mails en was ik bezig met een aantal zaken zoals de vindbaarheid van mijn blog. Een lekkere productieve week, zoals je je misschien kunt inbeelden.

quarantaine

Verder hield ik pauze en keek ik Riverdale op Netflix tijdens mijn lunch. Ik at een salade die ik had gemaakt met kokommer, tomaat, mais en een gekookt ei, tezamen met een heerlijke dressing van CalvΓ©.

De dressing is echt mega lekker! Als je een grote kom sla maakt kun je een heel zakje gebruiken. Officieel maak je de kruiden aan met water en olie, maar ik doe het alleen met water. Dit wil net zo goed en is iets gezonder. Een handige tip tijdens deze quarantaine periode, om toch gezond te blijven eten. πŸ˜‰

quarantaine

Dinsdag was een typische dagje opruimen. Wasjes draaien en het huis schoonmaken. Verder was deze dag echt niet spannend, waardoor ik ook geen foto’s heb gemaakt. Houden jullie de quarantaine nog wat vol?

Tussen alle andere werkzaamheden door vind ik het trouwens heerlijk om andere blogs te lezen. Op mijn telefoon heb ik een mapje met mijn favoriete bloggers die ik graag volg. Deze klik ik dan ook regelmatig even aan als ik daar zin in heb, misschien vind jij dit ook leuk? Hieronder een klein overzicht van mijn favorieten:

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

ZΓ³ dit was de photo-plog van april. Wat spoken jullie momenteel uit nu je veel thuis moet blijven door de quarantaine?

Liefs
x

Volg jij me al op @Foodvibes.nl of @Enjoyyourownbeauty.nl ?

Join the Conversation

  1. Wat een mooie maand zo in foto’s! Nog gefeliciteerd met jullie 3 jaar samen zijn en wat ziet jullie tuin er op de foto’s gezellig uit. Voor mij is de quarantaine tijd niet heel veel anders als anders. De post gaat gelukkig gewoon door. Alleen qua middaginvulling lijk ik nu pas weer echt mijn draai te vinden. Ik vind het super dat ik in je lijstje van blogs sta, dankjewel!

    1. Bedankt en graag gedaan! πŸ™‚

  2. Nog gefeliciteerd met jullie 3 jarig samenzijn. Ik zie een hoop lekker eten weer voorbij komen hihi. Ik ben de quarantaine inmiddels ontzettend beu, dus ik hoop oprecht dat er na mei weer wat meer mogelijk is. We gaan het zien..! Lief dat je mijn blog noemt!

    1. Zo herkenbaar! Laten we hopen dat het inderdaad snel gaat veranderen. πŸ™‚

  3. Nog gefeliciteerd met jou en je vriend! En wat onwijs lief dat je me noemt tussen je favoriete bloggers! Andersom vind ik het ook erg fijn om jouw blogs te lezen.

    1. Aawh. Wat lief om te horen, dankje! πŸ™‚

  4. Wat een leuke foto’s! πŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Β© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close