Een broodje shoarma eten, dat doen veel mensen, maar je kunt natuurlijk veel meer maken met shoarma. Ik heb er bijvoorbeeld een ovenschotel van gemaakt, lekker en snel klaar! De schotel kun je ook prima van te voren maken, ideaal. Lees je mee?
Ingrediënten ( 2 á 3 pers.)
- 600 gram aardappelschijfjes
- 500 gram shoarma
- 1 potje sperzieboontjes ( 200 gram)
- 400 gram tomatenblokjes
- 1 zakje (175 gram) geraspte kaas
- 1 grote ui
- 1 rode paprika

Bak de aardappelschijfjes in een pan en draai het vuur uit als deze klaar gaar zijn.

Bak in een andere pan ook de shoarma. Als de shoarma gaar is voeg dan de gesnipperde ui en blokjes paprika toe.
Bak de ui en paprika ongeveer 7 á 10 minuten mee en roer daarna de tomatenblokjes door het vlees.

Heb je de saus goed door het vlees gemengd? Dan kun je het mengsel in een ovenschaal scheppen.

Leg op het vlees de gebakken aardappelschijfjes en bestrooi deze met een laagje geraspte kaas.

Schuif de schotel met shoarma in een voorverwarmde oven op 150 á 170 graden en laat het ongeveer 10 minuten bakken.
Als je de schotel van te voren wilt maken en later pas in de oven wilt doen, laat het dan 20 minuten bakken.

Misschien vind je dit recept ook leuk?
Eet smakelijk!
Liefs
x
Wil je op de hoogte blijven van alle recepten op mijn blog? Volg mij dan ook op Instagram: FoodVibes.nl
Dit recept ziet er te lekker uit! Alleen de kaas zou ik niet doen haha, dat lust ik niet.
Auteur
De kaas kun je gerust vergeten, zonder kaas smaakt het net zo lekker! 🙂
Dit ziet er overheerlijk uit! Ik hou in ieder geval van alle ingrediënten. 😉
Klinkt lekker! Zou dit zo kunnen eten op dit moment haha. Zoveel food cravings hier..