Omelet met verse groenten en kruiden

Deze heerlijke omelet is gevuld met verse groenten. Makkelijk om te maken en ideaal als lunch. Probeer het eens op een broodje of eet het ei zo gewoon, beide lekker! Lees je mee?

Ingrediënten

  • +/- 80 gram snijboontjes
  • 1 grote rode paprika
  • 2 eieren
  • scheutje melk
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • snufje peper en zout
  • snufje rozemarijn, basilicum en Italiaanse kruiden
omelet

Bereidingswijze

Wok de groente ongeveer 10 á 15 minuten in een pan met een klein scheutje olie.

Klop de eieren in een kommetje los samen met een scheutje melk en de kruiden.

Is de groente klaar? Giet dan het geklutste ei over de groente. Strooi er nog een beetje paprikapoeder over en laat het ei op laag vuur garen.

Als de bovenkant van het ei droog is, zoals op de onderstaande foto kun je het omelet voorzichtig keren.

Laat de andere kant ongeveer 1 á 2 minuten bakken en doe dan het vuur uit. Schuif het omelet op een bord of eet het met een stukje brood.

Misschien vind je dit recept ook leuk?

omelet

Je kunt een omelet maken met allerlei ingrediënten. Probeer het eens met de restjes groente die nog in de koelkast liggen, soms ontstaat er dan iets heel lekkers, zie hier het voorbeeld! 😉

omelet

Wat eet jij graag als lunch?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten op mijn blog? Volg mij dan ook op Instagram: FoodVibes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *