Make-up van Novus Fumus

Een paar dagen geleden kreeg ik een leuk pakketje thuis gestuurd van Novus Fumus met daarin een aantal make-up producten. In dit artikel wil ik graag de make-up met jullie delen, lees je mee?

Alle producten hebben een luxe uitstraling door de mooie zwarte verpakking met witte letters. De foundation zit in een glazen potje en belooft een normale dekking te geven zonder een ‘plamuur’ effect.

Ik moet zeggen toen ik een klein beetje schrok toen ik wat foundation op mijn hand pompte. De foundation is vrij oranje en ik heb een lichte huid. Ik hoop dan ook stiekem dat de kleur iets anders op mijn gezicht uitpakt haha.

Zoals je kunt zien was dit helaas niet het geval. De foundation heb ik aangebracht met een vochtige beauty blender. Ondanks de kleur neemt niet weg dat ik het geen fijne foundation vindt. Integendeel zelfs! De foundation brengt heel gemakkelijk aan en blend mooi in mijn huid.

De mascara oogt luxe doordat de behuizing van smal naar breed is afgewerkt en door de gouden letters. De mascara belooft niet de klonteren, geen vlekken en mooie lange wimpers te geven.

De mascara noemt men de drie stappen mascara omdat het borsteltje uit drie ‘bolletjes’ bestaat met verschillende lengtes. Van kort naar lang zodat je alle wimpertjes perfect kan raken.

Op onderstaande foto is te zien dat de mascara mijn wimpertjes veel volume geeft en geen klont effect heeft. De mascara is goed gepigmenteerd en brengt gemakkelijk aan. De onderste wimpertjes zijn lastiger aan te brengen doordat het borsteltje vrij dik is.

Tip: gebruik altijd een klein en dun mascara borsteltje zodat je geen vlekken krijgt bij de onderste wimpertjes.

Wenkbrauwen vind ik altijd wel een dingetje. De ene keer koop ik een donker potloodje en de andere keer een lichte. Ik ben dan ook erg nieuwsgierig hoe deze kleur zal uitpakken. Het potloodje belooft de wenkbrauw voller te maken, natuurlijk effect en een anti veeg formule.

De kleur lijkt voor mijn wenkbrauwen precies goed, niet te licht en niet te donker.

Als extra is de dop een puntenslijper. De dop trek je er af en zo kun je het zachte potloodje slijpen totdat het weer een mooie vorm heeft. Op deze manier kun je de wenkbrauw heel precies tekenen. Hoe leuk is dit ?

Het potloodje brengt zoals beloofd heel soepel aan, klont niet en heeft een mooi natuurlijk effect. Ook ben ik tevreden met de kleur, een donkere kleur had niet mooi geweest denk ik.

De liquid lipstick zorgt er voor dat mijn lippen niet uitdrogen en deze lipstick geeft een matte dekking vanaf de eerst applicatie. Het product is te koop in 8 verschillende kleurtjes en ik heb de kleur runway plum gekregen. 

De applicator heeft een lekker zacht borsteltje en de kleur ziet er echt prachtig uit! Ik ben dol op bordeauxrood of paars achtige lip tinten, dus deze kleur is voor mij perfect.

De lipstick dekt helaas niet gelijk na één laagje op mijn lippen, na twee laagjes te hebben aangebracht had ik een mooie volle dekking. Verder blijft de lipstick goed zitten na wat te hebben gegeten en gedronken. Ook geeft het product weinig af. Precies zoals een liquid lipstick zou moeten doen!

De highlighter bestaat uit drie verschillende kleuren en ik heb de kleur White gold gekregen. Dit soort highlighters vind ik mooier bij mijn huid staan dan hele warme tinten.

Wauw, wat een prachtige gouden tint en wat een goed pigment. Je kunt nooit teveel highlighter dragen… toch?

Om heel eerlijk te zijn is de mooie glans een stuk minder zichtbaar op mijn gezicht. Ik denk dat dit komt doordat ik een verkeerde foundation draag. Hierdoor komt de highlighter niet goed tot zijn recht terwijl het een prachtige kleur en glans heeft!

Als laatste zat dit leuke doosje in mijn pakketje waar in je poeders kunt opbergen. Nu kan ik de highlighter gelijk goed bewaren! Het doosje sluit door de magnetische dopjes die je op de hoek van het doosje ziet zitten. Erg handig en makkelijk opbergen! Daarnaast vind ik het doosje er ook nog eens luxe uit zien en het is van kunststof.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de producten neem dan zeker even een kijkje op de website van Novus Fumus. Naast alle make-up die zij te koop hebben, verkopen ze ook vele andere producten.

Welk product spreekt jullie aan?

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

 

 

 

 

 

Join the Conversation

  1. Die liquid lipstick is prachtig! En staat ook heel mooi. Highlighters ook helemaal top, alleen die foundation… Ik vind het zo jammer dat ze de verkeerde kleur hebben opgestuurd. Eigenlijk zouden ze nog een lichte tint naar je moeten sturen, om te kijken hoe die uitpakt.
    Ik ben ook zoekende naar de perfecte foundation voor de zomer, en heb al wat op het oog, maar die is wel duur. En dan is het altijd nog afwachten of ik hem thuis weer net zo mooi vind als in de winkel.. ( YSL)

  2. Wauw, die highlighter is prachtig! Wat jammer dat de foundation zo oranje is, ik heb dat met mijn lichte huid en koele ondertoon ook snel. Ben het wel helemaal met Babs eens 😉 Ik ken dit merk wel en ben benieuwd hoe een andere kleur voor je zou uitpakken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close