Nivea Clay Fresh – hot or not?

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar vroeger toen ik een klein meisje was moest ik altijd een beetje lachen wanneer iemand het woord: modderbad riep. Toen ik de nieuwe reclame van de douchegel van Nivea op tv zag, moest ik hier gelijk aan denken haha! Een product met klei die de huid heerlijk zou moeten verzorgen. Ben jij ook nieuwsgierig of dit echt werk? Lees snel verder.

De producten die ik kocht zijn:

  • Clay Fresh Hibuscus & witte salie €4,49
  • Clay Fresh Gember & Basilicum  €4,49

Nivea Clay Fresh Hibuscus & witte salie
Hou je van bloemig en fris? Dan past deze douchegel qua geur helemaal bij je. De substantie is iets dikker dan de gemiddelde douchegel en heeft een mooie roze kleur.

Nivea Clay Fresh Gember & Basilicum
Deze douchegel ruikt heerlijk fris en de geur van gember en basilicum herken je er zeker in terug. Verder voelt de substantie als een normale douchegel aan en heeft het een mooie groene kleur.

Voor wie benieuwd is naar de ingrediënten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Kaolin, Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Citric Acid, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Lauryl Sulfate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Sulfate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol, BHT, Parfum, CI 10316, CI 61570, CI 16035, CI 42090

Achter op het etiket staat dat de klei van natuurlijke oorsprong is en de huid grondig wordt gereinigd. Zodra ik de klei op mijn huid smeer, voelt het al snel lekker zacht.. De geur van beide producten vind ik echt tof en zou ik jullie oprecht willen aanraden.

De inhoud van de tube is 250 ml waar je lekker lang mee kunt doen! Verder hebben de flacons een leuke frisse uitstraling die ik graag tussen mijn stash wil neerzetten.

Hebben jullie de Nivea Clay Fresh al gekocht?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Natascha - Beautyopinie says:

    Ik ben hier ook erg benieuwd naar! Toen ik er over hoorde dacht ik dat het nieuwe gezichtsmaskers waren haha, dus niet 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close