Nivea Body oil in lotion

Kennen jullie de nieuwe producten Body Oil In lotion van Nivea al? Toen ik zag dat deze producten in de winkel lagen werd ik super enthousiast en natuurlijk nam ik twee varianten mee naar huis! Hoe lekker is een body lotion met een snel intrekkende olie? Benieuwd naar mijn ervaring? Scrol dan eventjes naar onderen.

Nivea schrijft het volgende:
– Voedende Jojoba olie is zorgvuldig vermengt met een snel intrekkende lotion
– Activeert je zintuigen met de heerlijk geur van kersenbloesem
– Voor 24 uur intensieve hydratatie zonder plakkerig gevoel
– Transformeer je droge huid in een zachte en stralende huid

Cherry Blossom
Als eerste valt het mij op dat de geur echt heerlijk ruikt naar kersen, zoals stond aangegeven. De geur is niet te sterk en niet te slap, precies goed. Zodra ik de lotion op mijn huid aanbreng merk ik gelijk dat het product super goed uitsmeert. Ik heb geen plakkerig gevoel en mijn huid voelt heel zacht aan!

Orange Blossom
De geur van deze lotion is gelijk mijn favoriet door de heerlijke sinaasappelgeur! Ook dit product smeert goed uit, geen plakkerig gevoel, maakt mijn huid zacht en mijn huid ziet er een stuk minder droog uit. Kortom een top lotion.

De nieuwe lijn van bestaat maar liefst uit meerdere, geurrijke varianten en na deze twee producten getest te hebben kan ik zeker zeggen dat het aanraders zijn! Benieuwd naar de rest van de producten? Klik dan even op het onderstaande linkje: Nivea Body Oil In Lotion

Links: Nivea Orange Blossom – Rechts: Nivea Cherry Blossom

Gebruiken jullie liever een lotion of een body butter?

Liefs
x

enjoyyourownbeauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *