Romige mousse lotion van Nivea

Toen ik hoorde dat Nivea met een bodylotion kwam in de vorm van een mousse, ben ik gelijk naar de winkel gegaan. Misschien hadden andere merken dit allang maar ik kende het nog niet en was erg nieuwsgierig!

Ik wist wel dat er douche foams bestonden van Nivea maar een lotion om de huid lekker mee te hydrateren kende ik nog niet. Nivea heeft twee varianten uitgebracht:

De verzorgende body lotion is verrijkt met verzorgend serum dat amandelolie bevat. Verder belooft de lotion de huid 48 uur te hydrateren, verzachten en de mousse zal snel intrekken.

De flacon voor gebruik even goed schudden en het valt mij op dat er zoals beloofd een lekkere romige mousse te voorschijn komt! Het lijkt bijna wel slagroom haha. De mousse smeer ik uit over mijn gehele arm en ik ontdek al snel dat ik veel te veel heb gebruikt.

Je hebt maar een heel klein beetje van het product nodig want het smeert ontzettend goed uit.

De andere mousse van Nivea bevat sheabutter en belooft de huid ook 48 uur lang te hydrateren, verzachten en de mousse zal snel intrekken.

Ook deze flacon weer even goed schudden voor gebruik en er ontstaat een mooie stevige, romige mousse. Ik heb maar een heel klein beetje nodig van het product want het smeert zo goed uit! Op de foto heb ik alweer veel te veel mousse op mijn hand gespoten haha.

Om eerlijk te zijn kon ik de verschillen in de winkel niet zo snel ontdekken tussen beide flacons. Toen ik ze eenmaal had gekocht keek ik op de website van Nivea en toen pas merkte ik dat het ene product sheabutter bevat en de ander amandelolie.

De flacons hebben een simpele spuitdop waar de foam gemakkelijk uitkomt.

Ik ben erg tevreden over de body mousse van Nivea! Beide flacons hebben een mooie dikke en romige textuur die gemakkelijk uitsmeren. Je hebt maar heel weinig van de foam nodig om de huid goed te hydrateren. Het product plakt niet en doet precies wat het belooft. Nivea Body Mousse is te koop voor €6,00,-

Wat voor lotion gebruiken jullie voor de huid?

Liefs
x

 

 

 

 

Fabienne Krol
Fabienne Krol

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *