Netflix films en series deel 5

Het is alweer een poosje geleden dat er een Netflix update op mijn blog verscheen. De afgelopen dagen nam ik de tijd om verschillende films te kijken en merkte ik gelijk dat ik dit best wel had gemist. Tijd om de leukste Netflix films met jullie te delen!

The Stepfather

Michael komt thuis na een lange periode op de militaire school. Wanneer hij thuis arriveert, ziet hij dat zijn moeder erg gelukkig is met haar nieuwe vriend, maar Michael vertrouwt het niet helemaal. Lijkt hij echt zo aardig of kloppen de twijfels van Michael..

Dangerous Lies

Een rijke oudere man laat bij zijn overlijden onverwachts zijn erfenis na aan zijn nieuwe verzorgster Katie. Ze wordt hierdoor meegesleurd in een web van wantrouwen, bedrog en moord. Ze trekt de motieven van iedereen in twijfel, ook de mensen van wie ze houdt.

Into the Storm(2014)

Op een dag wordt het stadje Silverton verwoest door een serie tornado’s. De bevolking is overgeleverd aan de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen. De stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. Zou dit goed aflopen?

The Glass House

Ruby Baker is nog maar een tiener wanneer haar ouders omkomen. Samen met haar broertje wordt ze geadopteerd door vrienden van haar ouders. In het begin lijkt alles dik in orde, maar langzaam krijgt Ruby het vermoeden dat ze niet zo aardig zijn, zoals het leek.

The Intruder(2019)

Een jong echtpaar koopt een prachtig landgoed en bouwt daar hun leven op. Ze weten echter niet dat Charlie Peck de vorige eigenaar van het huis was.. Uiteindelijk barst een strijd los waarbij het echtpaar moet vechten voor hun leven.

Quake (the)

In 1904 wordt Oslo getroffen door een aardbeving met een kracht van 5,4 op de schaal van richter. 115 jaar later zijn de signalen nog groter dan ooit en tracht een man, Kristian de overheid ervan te overtuigen dat het land gevaar loopt. Echt een aanrader!

Fatal Affair

Ellie is een advocate en ontmoet op een dag David, een oude vriend. Ze besluiten een drankje te doen, maar de ontmoeting heeft desastreuze gevolgen wanneer dit escaleert in een kat en muisspel.

Zo dit waren de films die ik de afgelopen tijd heb gekeken. Sommige films lijken qua verhaal misschien een beetje hetzelfde, maar hopelijk haal je er toch iets uit. Laat vooral weten in een reactie welke Netflix films of series ik nog meer moet kijken!

Heb jij de andere Netflix delen al gespot op mijn blog?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Join the Conversation

  1. Nou ja zeg, wat erg! Ik ken ze gewoon allemaal niet, blijkbaar heb ik onder een steen gelegen haha;-) Ik moet ook zeggen dat ik weinig tijd heb (oké, neem….) om te Netflixen!

    1. Haha! Dat is zo herkenbaar. Ik doe het nu ook weer véél te weinig..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close